PSZVS
https://www.pauwsanderszeilstra.nl

Synwood: One stop shop voor prefab houtproducten bouw

Aannemers en andere gebruikers van houten bouwproducten voor de bouw hebben met ingang van 24 maart 2003 één aanspreekpunt voor de inkoop van al hun kozijnen, trappen, deuren, daken, dakgoten, dakkapellen, gevelelementen: Synwood. Onder die naam hebben de timmerfabrieken van de Roha-Groep een geïntegreerd verkoopapparaat in het leven geroepen. Synwood is een one stop shop, die aannemers verlost van de noodzaak voor verschillende producten in contact te treden met telkens verschillende leveranciers.

Just in time
Verkoopmaatschappij Synwood stelt per bouwproject een projectleider aan die vanaf de start het management rond de just in time toelevering van houten bouwproducten begeleidt. De aannemer heeft er geen omkijken meer naar en kan zich volledig concentreren op zijn eigen kernactiviteit: het bouwen. Synwood is op die manier een deskundige, efficiënte en altijd beschikbare en toegankelijke partner voor de seriematige woningbouw (vanaf 4 woningen) en de utiliteitsbouw, voor woningbouwverenigingen en renovatiebouwers.

Gemak en betrouwbaarheid
Gemak en betrouwbaarheid staan centraal in het Synwood-concept. Tijdens het bouwproject kan de Synwood-projectleider de klant terzijde staan door te zorgen voor tijdige productie, levering en desgewenst montage van alle gewenste houten bouwproducten. Veranderingen die zich tijdens de bouw aandienen, zoals bewonerswensen, kunnen dankzij dit systeem beduidend gemakkelijker worden verwerkt dan in de oude systemen.

Tijd en kosten besparen
De eenduidige samenwerking van de bouwer met de Synwood-projectleider als aanspreekpunt en adviseur, biedt de aannemer interessante kostenvoordelen. Die komen voort uit de betere organisatie van de toelevering, maar ook uit het wegvallen van faalkosten. Afstemmingsproblemen, die kunnen ontstaan bij het werken met verschillende leveranciers, behoren immers tot het verleden. De producten zijn op elkaar afgestemd, zodat het eindproduct, het bouwwerk, kwalitatief beter wordt ontvangen door de bewoner of eindgebruiker.

Duurzame partner
De genoemde voordelen worden gerealiseerd in een hechte samenwerking tussen de partners in een bouwproject met inzicht in ieders planning. De productie en levering van de houtproducten kan beter op de planning worden afgestemd. Synwood wil op basis van directe en open communicatie de huidige samenwerking met haar partners versterken en andere nieuwe duurzame relaties ontwikkelen. Hiermee wordt beter ingespeeld op de wensen van de individuele klant en op ontwikkelingen binnen de sector.

Synwood is ontstaan uit de Roha-Groep en bestaat uit:

Roha Nederland B.V.
Janssen-Dak B.V.
Gjaltema's Timmerfabriek Volharding B.V.

Synwood is gevestigd in Rijssen:

Fahrenheitstraat 19, 7461 JA RIJSSEN
Postbus 357, 7460 AJ RIJSSEN
Tel. (0548) 534500
Fax. (0548) 534512

Deel: ' Synwood One stop shop voor prefab houtproducten bouw '
Lees ook