Systemation sluit partnerovereenkomst met Cinsight voor CXAIR


Systemation en Cinsight hebben een partnerovereenkomst gesloten die Cinsight het recht geeft om CXAIR aan klanten te leveren als onderdeel van het Cinsight dienstenpakket.

GOUDA/AMERSFOORT, 20110913 -- CXAIR is een nieuwe generatie Business Intelligence en Enterprise Search-technologie die gebaseerd is op krachtige, innovatieve zoektechnologie. Organisaties krijgen met CXAIR de mogelijkheid om op elk gewenst moment (ad hoc) bedrijfsgegevens op te zoeken, te analyseren en te rapporteren. Dit wordt gerealiseerd door toepassing van zoekmachinetechnologie zoals iedereen die dagelijks gebruikt. Deze bekende manier van werken stelt gebruikers in staat om zelf hun informatie op te zoeken en niet langer afhankelijk te zijn van BI-specialisten of ‘power users’.

Cinsight levert gespecialiseerde diensten op het gebied van Marketing Intelligence, Business Discovery, Data Integratie, Datakwaliteit, Rapportages en Dashboards. Cinsight helpt organisaties bij het inrichten en op peil houden van hun informatieomgeving. Cinsight voert projecten uit, verzorgt implementaties en levert gespecialiseerde resources.

Belangrijke overwegingen voor Cinsight om de CXAIR-partnerovereenkomst te sluiten, is dat deze tool organisaties op een moderne wijze ondersteunt met hun informatievoorziening door:

  • De volledig intuïtieve bediening: gebruikers kunnen snel en zelf met de tool werken

  • De krachtige combinatie van rapportage, analyse en unieke Venn-diagrammen

  • De snelle presentatie van analyse- en zoekresultaten; de analyse van vele miljoenen records verschijnt in een fractie van seconden op het scherm

  • Vanuit standaardrapportages kan een gebruiker eenvoudig aanvullende analyses doen, of doorklikken naar de onderliggende gegevens tot het laagste dataniveau

  • Het zelf kunnen definiëren en bijstellen van grafische dasboards

  • De onderliggende database kan zonder tussenkomst van externe IT-specialisten uitgebouwd en geconfigureerd worden.

  • De goede prijs-prestatieverhouding


Belangrijk is dat gewerkt wordt met alle beschikbare data, die tot op het laagste detailniveau binnen luttele seconden beschikbaar is. Dit in tegenstelling tot traditionele BI-systemen die veelal met geaggregeerde data werken. Door de lage investeringen en operationele kosten die aan het gebruik van CXAIR zijn verbonden, is de ‘Total Cost of Ownership’ bovendien ook nog eens substantieel lager.

CXAIR is ontwikkeld door Connexica in Engeland, waarvoor Systemation in Nederland optreedt als exclusief distributeur. CXAIR behoort tot de nieuwe generatie BI-oplossingen en biedt snel inzicht in informatie. Intuïtief gebruik en hoge performance stellen de gebruikers op alle niveaus in staat om ongeacht de hoeveelheid data, op ieder gewenst moment direct informatie te doorzoeken. Niet morgen maar nu!

Over Systemation
Systemation (gestart in 2003) brengt vraag en aanbod van nieuwe softwaretechnologie bij elkaar. De focus ligt daarbij op softwareoplossingen die waarde toevoegen aan innovatieprocessen van haar klanten. Systemation is actief op de gebieden proces, data en integratie. De gekozen oplossingen zijn toepasbaar in alle bedrijfssectoren. Systemation treedt daarbij op als (exclusieve) vertegenwoordiger in Nederland of de Benelux van internationaal toonaangevende softwareproducenten als Connexica. Naast de softwareoplossingen  levert Systemation een compleet pakket ondersteunende diensten, dat varieert van ondersteuning in het selectieproces tot en met implementatie, technische support en softwareonderhoud.

Over Cinsight
Cinsight is een nieuw initiatief van Cmotions, dé specialist op het gebied van klantwaardemanagement, databasemarketing en Customer intelligence. In het verlengde daarvan ondersteunt Cinsight organisaties met het ontsluiten, vastleggen en verrijken van gegevens met als doel deze om te zetten in informatie en inzicht. Leidend is de behoefte van de gebruikersorganisatie, ICT is daarbij een belangrijk hulpmiddel. De medewerkers van Cinsight brengen jarenlange ervaring mee binnen het vakgebied van informatiemanagement en de werkwijze kenmerkt zich als nuchter, pragmatisch en gedreven.

Zie voor meer informatie:
www.cinsight.nl
www.systemation.nlDeel: ' Systemation sluit partnerovereenkomst met Cinsight voor CXAIR '
Lees ook