T-SYSTEMS NEDERLAND BV

T-Systems wint leveranciersprijs Kadaster

T-Systems is door het Kadaster verkozen tot leverancier van het jaar 2002.

Kadaster Concernstaf IT-Services reikte de prijs uit tijdens haar leveranciersdag op 29 januari jl.
Uit een twaalftal genomineerde grote ICT leveranciers kwam T-Systems als beste uit de bus. Sinds vele jaren is T-Systems leverancier van het Kadaster op gebied van computing services.

De prijs wordt dit jaar voor het eerst sinds lange tijd weer uitgereikt door het Kadaster. Er is speciaal voor dit doel een leveranciersbeoordelingssysteem opgezet waarbij de prestaties van de leveranciers worden gemeten. Al onze leveranciers worden beoordeeld op basis van een zestal criteria: klantgerichtheid, prijspeil, innovatie, responsetijden, kwaliteit en organisatie. Voor het Kadaster was de hoge mate van continuïteit en inzet van T-Systems doorslaggevend bij de keuze van de leverancier van het jaar, aldus de heer Marcel Horssius, leveranciersmanager van Kadaster Concernstaf IT-Services. Reden van het Kadaster om de draad weer op te pakken is de behoefte om uiting te geven aan een stuk waardering voor prestaties van de leveranciers.

Wij streven altijd naar de hoogste graad van dienstverlening en een optimale vorm van partnership met onze klanten. De uitverkiezing tot leverancier van het jaar onderstreept de jarenlange en intensieve samenwerking met het Kadaster.zegt Jos Bosman, directeur T-Systems Nederland. Wij zijn hier zeer trots op en zullen er alles aan doen om deze award opnieuw waar te maken

17 feb 03 14:22

Zoekwoorden:

Deel: ' T-Systems wint leveranciersprijs Kadaster '
Lees ook