Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

TakeitNow breidt assortiment uit met ruim 9.000 office en computer supplies, en wordt zo complete aanbieder voor thuiskantoor.

Bilthoven - 5 maart 2003. TakeitNow breidt het assortiment uit met ruim 9.000 kantoorartikelen: office en computer supplies. 150 nieuwe merken zijn hiermee toegevoegd aan het toch al zeer complete assortiment van TakeitNow. Hieronder gerenommeerde merken als C.Itoh, Brother, Konica, Kyocera, Ricoh, 3M, Atlanta, Bison, Fellowes, Parker, Triumph Adler, Sharp, Seiko, Pritt, Olivetti, TDK en Gelro.

Computer supplies als inktcartridges en tonercartridges staan al geruime tijd in de top 3 van meest gezochte items via de shop TakeitNow. Tot voor kort beperkte het computer supplies-assortiment van TakeitNow zich tot een beperkt aantal merken. Door een elektronische koppeling te realiseren met een leidende Europese office-distributeur is dit "gat" in het assortiment volledig ingevuld. Zeer interessant daarbij is dat niet alleen computer supplies, maar ook traditionele kantoorartikelen als papier, schriften, nietjes, elastiekjes, dossiermappen, cahiers, papiervernietigers e.d. ook automatisch in het assortiment zijn opgenomen. "We gaan de komende maanden observeren in hoeverre traditionele kantoorartikelen ook kunnen meekomen, en of deze artikelgroep meer aandacht verdiend", aldus Otto van Bentum, manager retail bij TakeitNow. "We verwachten dat TakeitNow nu een completere aanbieder voor het thuiskantoor wordt."

Over TakeitNow, http://www.takeitnow.com/ TakeitNow.com introduceerde op 14 januari 1999 als eerste pure computer etailer in Nederland haar webwinkel. Inmiddels is de positie van TakeitNow.com stevig verankerd en levert TakeitNow.com tienduizenden producten in nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten en distributeurs. Belangrijke ontwikkelingen zijn de introductie van de maatwerk-pc (http://www.pcnow.nl/), Take It now Business EdiTion (http://www.tibet.nl) en TakeitNow.be. Daarnaast licenseert TakeitNow haar winkelinfrastructuur aan derden.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met:
- TakeitNow.com, martijn@takeitnow.com, Martijn Hoogeveen: +31 (0)6-54 25 64 76

Deel: ' TakeitNow breidt assortiment uit '
Lees ook