KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie---

Talent centraal tijdens Indoor Brabant

17-3-2003

Talent vormt de rode draad tijdens Indoor Brabant. Vrijdagmiddag vindt de Talentenmiddag plaats met topruiters en talenten onder leiding van de KNHS bondscoaches. Ook gaat tijdens Indoor Brabant de Verkiezing van het Rabobank Talent van het Jaar van start. In het promodorp zijn de Rabobank en de KNHS aanwezig met een gezamenlijk meetingpoint waar een gevarieerd programma wordt geboden en waar Anky van Grunsven op vaste tijden aanwezig is.

Talentenmiddag

Tijdens Indoor Brabant vindt vrijdag 21 maart een interactief programma plaats met jonge talenten, bondscoaches en topsporters. Tijdens deze Talentenmiddag zullen leden van de nationale jeugdteams en het Rabobank Talententeam in de Brabanthal deelnemen aan korte rubrieken afgewisseld door clinics en shows. Het hoogtepunt is de presentatie van het nieuwe Rabobank Talententeam. Daarnaast zullen ook twee internationale sterren hun medewerking aan het programma verlenen.

Rabobank Talent van het Jaar 2003

In het Rabobank-KNHS Meetingpoint, in het promodorp, wordt op vrijdag as. de aftrap gegeven voor de Verkiezing van het Talent van het Jaar 2003. De vraag is wie de opvolger of opvolgster van het huidige talent van het Jaar 2002 Gert Jan Bruggink? De twaalf leden van het kersverse Talententeam uit de drie Olympische disciplines springen, dressuur en eventing zijn genomineerd voor de verkiezing, die jaarlijks door de KNHS georganiseerd wordt. Het Talent van het Jaar wordt gekozen door het publiek, de hippische pers en de leden van het trainersplatform. Het publiek kan na de bekendmaking van het Talententeam stemmen via www.paardensport.nl of via www.rabobank.nl. De hippische pers en de leden van het trainersplatform zullen schriftelijk hun stem uitbrengen. Op vrijdagmiddag is het Talententeam in het Rabobank-KNHS Meetingpoint aanwezig om zich voor te stellen en vragen te beantwoorden.

Het Rabobank-KNHS Meetingpoint!

In het Rabobank-KNHS Meetingpoint, in het promodorp, wordt gedurende vier dagen een educatief programma aangeboden, waarin topruiters en jonge talenten de hoofdrol spelen. Een aantal Nederlandse topruiters, het Talent van het Jaar en de leden van het nieuwe Rabobank Talententeam worden geïnterviewd en ook de bezoeker krijgt de gelegenheid vragen te stellen. Anky van Grunsven geeft handtekeningensessies en ook is er dagelijks een gelegenheid om vragen te stellen aan de Olympisch kampioene.

Drie internationale startplaatsen

In het kader van het Rabobank Talentenplan heeft Indoor Brabant drie internationale startplaatsen aan jeugdige talenten ter beschikking gesteld. De KNHS bondscoaches hebben de springruiters Tom Brinkman en Willem Greve aangewezen en dressuuramazone Joyce Heuitink.

Bekijk de TV-commercial van Indoor Brabant!

Van donderdag 13 tot en met woensdag 19 maart ziet u de tv-commercial van Indoor Brabant op televisie langskomen op Ned. 2 en 3 en op RTL5 en SBS6. In deze commercial is ook aandacht voor de Rabobank Talentendag op vrijdag 21 maart aanstaande.

Programma Rabobank-KNHS Meetingpoint

Donderdag 20 maart
Einde van de middag: Bondscoaches Ponys, Junioren en Young Riders in gesprek over het belang van het Rabobank Talentenplan.

Vrijdag 21 maart
Na 18.00 uur: Anky en de leden van het nieuwe Talententeam in gesprek. Gelegenheid voor vragen van het publiek en aansluitend handtekeningensessie Anky.

Zaterdag 22 maart
Einde v.d. middag:
Anky beantwoordt vragen van publiek en de vragen die via talent@knhs.nl gesteld zijn en deelt handtekeningen uit. Avond: Gesprek met Marlies van Baalen, van junior naar senior. Gelegenheid voor vragen van het publiek.

Zondag 23 maart
Middag: Anky van Grunsven en Alice Naber beantwoorden vragen van publiek en aansluitend een handtekeningensessie. Avond: Een gesprek met het huidige Rabobank Talent van het Jaar Gert Jan Bruggink. Gelegenheid voor vragen publiek.


* Tijden onder voorbehoud

Bron: KNHS / Tanja Peree

Deel: ' Talent centraal tijdens Indoor Brabant '
Lees ook