RTV West

Vuurdoop voor Radio West

Talkradio, Radio West is er klaar voor

20 maart 2003

Vandaag is de vuurdoop geweest voor Radio West. Het station heeft vandaag de gehele dag een actuele uitzending gemaakt, naar aanleiding van de oorlog in Irak, waarin geen muziek te horen is. En daarmee loopt het station al vooruit op de nieuwe programmaformule talk radio
- die vanaf 31 maart te horen is. Aan de vele telefonische reacties van de luisteraars is te merken dat deze nieuwe manier van radio maken goed bevalt. De telefoonlijnen stonden roodgloeiend van de mensen in de uitzending die wilden reageren op de oorlog met Irak. Eindredactuer Rob Langeveld: Het was een hectische dag voor de redactie, maar het is duidelijk dat we er klaar voor zijn.

Vanaf maandag 31 maart gaat Radio West iets unieks doen in Nederland. Tussen 06.00 uur s ochtends en 19.00 uur s avonds zal de zender Talk Radio uitzenden. Een eigen nieuwsbulletin, reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af. Veel aandacht voor actualiteiten uit binnen - en buitenland. Afgewisseld met actuele verkeersinformatie en het meest recente weerbericht.
De nieuwsredactie van Radio West heeft zich de afgelopen maanden intensief voorbereid op het nieuwe programmaformat. Een Amerikaans praatradio-specialiste heeft de redactie getraind. Er zijn motorrijlessen gevolg, zodat de verslaggevers op de motor nog sneller ter plaatse zijn.

Zoekwoorden:

Deel: ' Talkradio, Radio West is er klaar voor '
Lees ook