Tandarts antikwakzalvers beklaagt OZONtandzorg


OZONtandzorg beter en goedkoper dan tandartsboor

SNEEK, 20070507 -- De antikwakzalver tandarts P.G. Klasen beticht J. Brandsma van OZONtandzorg uit Sneek van smaad tegen tandartsen en wil een aanklacht. Met Ozon zou kiespijn en tandbederf beter en goedkoper zijn te behandelen dan met de reguliere tandartsboor. Klasen bevecht de mening van Brandsma dat tandartsen die er nog niet aan willen oplichters en zakkenvullers zijn. Ook is Brandsma van mening, dat tandartsen vaak slechte composiet vullingen met een beperkte levensduur gebruiken.

Regelmatige vervanging kost onnodig veel geld en geeft voortwoekerend tandbederf. OZONtandzorg doet kunstmatig glazuur met biologische hechting die na ozonbehandeling blijvend houdbaar zijn. Tandarts Klasen vindt deze nog te kort op markt. De antikwakzalver is van mening dat OZONtandzorg vooral aan angstigen en goedgelovigen wil verdienen.

Tevens geeft OZONtandzorg voedingsadvies m.n. nitrogene amines die tandbeen- en glazuuropbouw versterkt. Brandsma behandelt alle verschijnselen van tandbederf met ozon. Aan alle tandbederf liggen namelijk bacterin ter grondslag. Slechte bacterin worden verwijderd en de nuttige opgebouwd. De antikwakzalver tandarts ziet ozon alleen van nut bij hele kleine gaatjes. OZONtandzorg verrichtingen blijven binnen de wet omdat voorbehouden handelingen zoals boren en verdoven worden vermeden.
Meer informatie: info@ozontandzorg.nl

//Einde bericht


Deel: ' Tandarts antikwakzalvers klaagt OZONtandzorg aan '
Lees ook