Dinsdag 4 januari 2000
TandartsInfoLijn en InterEstate.com introduceren TandartsInfoNet

Alle tandheelkundige informatie voor patiënten, tandartsen en mondhygiënistes op 1 locatie op internet

TandartsInfoLijn en InterEstate.com lanceren eind januari 'Tandarts InfoNet', een internet dienst voor consumenten, tandartsen en mondhygiënistes. Tandarts InfoNet bevat een grote hoeveelheid objectieve, wetenschappelijke tandheelkundige informatie zowel voor tandartsen en mondhygiënistes als voor hun patiënten. TandarstInfoLijn heeft een uitgebreide hoeveelheid informatie verzameld, waaraan een groot aantal wetenschappelijke tandheelkundige verenigingen en de NMT hun medewerking hebben verleend. InterEstate.com is een gespecialiseerd internet bedrijf en initiator van Dental Plaza, de interactieve community voor de Dentale branche met meer dan 60% van de tandartsen en mondhygiënistes aangesloten als lid. Tandartsen en mondhygiënistes geven informatie direct mee aan patiënten
De door de tandarts of mondhygiëniste tijdens het consult mondeling gegeven informatie aan patiënten wordt - mede door de zenuwen van de patiënt - vaak snel vergeten. Met TandartsInfoNet kunnen tandartsen en mondhygiënistes die lid zijn van Dental Plaza, deze informatie, compleet met illustraties en voorzien van de eigen praktijk gegevens, via internet opvragen, uitprinten en direct aan de patiënt meegeven, zodat deze thuis rustig de informatie kan nalezen. Tevens kan de patiënt via www.tandartsinfo.net verdere tandheelkundige informatie opvragen.

24 uur per dag beschikbare tandheelkundige informatie

Grote toegevoegde waarde voor tandartsen en mondhygiënistes is dat de voorlichting van TandartsInfoNet niet ten koste gaat van praktijk tijd. TandartsInfoNet is continu up-to-date en 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
www.tandartsinfo.net en www.dentalplaza.nl

Copyright InterEstate B.V.

Deel: ' TandartsInfoLijn en InterEstate.com lanceren TandartsInfoNet '
Lees ook