Ingezonden persbericht


Wannahaves nu ook in België

Tanja Dexters presenteert trendy 'Wannahaves'

Amsterdam, 29 april 2004, vanaf donderdag 29 april 2004 zal Wannahaves ook in België zijn vleugels uitslaan. Tanja Dexters zal wekelijks op donderdag om 23.00 uur op KANAALTWEE een aflevering van het nagelnieuwe lifestyle-programma 'Wannahaves' presenteren.
'Wannahaves', gemaakt door het gelijknamige Nederlandse mutimediabedrijf, is in Nederland al jaren succesvol. KANAALTWEE zal het trendy Vlaamse volk wekelijks een eigen versie brengen waarin de nieuwste trends, de meest futuristische gadgets, de mooiste auto's, de meest avontuurlijke of luxueuze reizen en veel "lifestyle items" aan bod zal komen. In de eerste aflevering stelt Tanja het programma aan de kijker voor en zullen diverse onderwerpen de revue passeren. Ze werpt in de eerste paar uitzendingen een blik op enkele spraakmakende avonturen van het Nederlandse programma maar zal ook zelf het avontuur opzoeken. Op het programma staan onder andere een reportage over de 'daredevils' die in Utah op een mountainbike van de Rocky Mountains afdalen. Nadien gaat het richting het Zuid-Afrikaanse Sun City waar gegolft wordt met krokodillen. Maar ook de absolute rust en schoonheid van Canada laat 'Wannahaves' de revue passeren waarbij vooral het 'fly fishing' uitgebreid zal worden belicht. Tanja test met haar Nederlandse collega de Chrysler Crossfire. Aardig weetje is dat de kijker kans maakt om deze design auto te winnen via de kijkerswedstrijd.
Over Wannahaves
Wannahaves startte in september 2000 haar eigen TV-programma. Kort daarna opende Wannahaves haar website wannahaves.nl. Wannahaves TV laat kijkers de laatste trends zien in lifestyle, reizen en gadgets. Tevens zet Wannahaves haar zeer goed bezochte internetsite, direct mailingen, mobile services, een eigen magazine en events in om haar doelgroep optimaal te bereiken. Eén van de sterke punten in het business concept van Wannahaves is dan ook de mogelijkheid voor fabrikanten om elke week de laatste nieuwtjes te introduceren in het hart van de doelgroep via deze eigen media van Wannahaves. En vanaf heden kan de adverteerder dus ook haar boodschap in meerdere landen verkondigen.
Wannahaves® is een gedeponeerd handelsmerk van Wannahaves B.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jurn Hageman
General Manager
Text100 Public Relations
Global Technology Public Relations
van Diemenstraat 164-166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel.: + 31 20 5304332
Mobile: + 31 6 51052439
E-mail: jurn.hageman@text100.nl
URL: www.text100.nl


Deel: ' Tanja Dexters presenteert trendy 'Wannahaves' '
Lees ook