Targus introduceert caleidoscoopmuis


AMSTERDAM, 20101026 -- Werken met de computer krijgt een kleurig accent met een muis die zacht licht geeft in alle kleuren van de regenboog. Deze nieuwe muis van Targus is vooral voor jongeren bestemd. Maar ook meer serieuze computergebruikers kunnen plezierig werken met de nieuwe caleidoscoopmuis met praktische kabel oprolfunctie, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De muis heeft bovendien een 1.000 dpi sensor, waardoor deze snel en precies reageert.

De inrichting van de computerwerkplek wordt vaak gekenmerkt door zwarte, grijze en witte nuances. Men zou zich af en toe best een wat vrolijker kleurenschema kunnen wensen - en met de nieuwe muis van Targus kunnen alle kleuren van de regenboog hun intrede doen op het bureaublad. De muis met zijn vele kleuren is genspireerd op de caleidoscoop, die velen zich uit hun jeugd zullen herinneren. De muis kan naar wens worden ingesteld om licht in n kleur uit te zenden, maar als standaard worden de zeven beschikbare kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, donkerblauw en violet automatisch getoond.

Optische sensor voor nauwkeurige beweging
De grappige, aparte caleidoscoop muis maakt het werken met de computer leuker - maar de muis is mr dan een grappig speeltje. Naast vrolijke kleuren heeft hij een uiterst moderne, optische sensortechnologie waardoor hij snel en precies reageert op de bewegingen van de gebruiker. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor werk waarbij grote nauwkeurigheid vereist is - zoals grafische opdrachten.

Klein en compact
De praktische, plaatsbesparende kabel oprolfunctie en het compacte design maken dat de grappige muis zonder problemen overal naartoe meegenomen kan worden. Maar hij is tegelijk groot genoeg om thuis op het bureau te worden gebruikt. Hij kan zowel rechts--als linkshandig worden gebruikt en is compatibel met pc en Mac.


Deel: ' Targus introduceert caleidoscoopmuis '


Lees ook