Politiebericht Eindhoven 30-07-2001
3ePersbericht 30 juli 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Tasjesroof
Maandagmiddag rond 15.00 uur is in het Winkelcentrum Woensel een 22-jarige vrouw uit Eindhoven beroofd van haar handtas. De vrouw liep ter hoogte van een supermarkt. Een jongen op een scooter griste haar handtas, met daarin enkel een mobiele telefoon, uit haar handen en ging er met de buit vandoor.

Eindhoven: Bedreiging
Maandagmiddag rond 17.00 uur is op het politiebureau aan de Noord Brabantlaan een 39-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had telefonisch zijn ex-schoonmoeder met de dood bedreigd. De man had zich over de situatie zodanig kwaad gemaakt dat hij bij aankomst op het politiebureau de glazen deur van het bureau kapot trapte. De man is ingesloten.

Waalre: Diefstal drank
Tussen zaterdagmiddag en maandagmorgen is ingebroken in de kantine van een voetbalvereniging aan de Dreefstraat in Waalre. Een raam werd geforceerd en de dieven gingen aan de haal met anderhalve krat frisdrank, twee lege kratten en vier flessen frisdrank.

Veldhoven: Zakkenrollen
Een 64-jarige vrouw uit Veldhoven is maandagmiddag rond 15.00 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw was aan het winkelen in een supermarkt aan de Pleintjes in Veldhoven. De vrouw had haar boodschappentas met daarin haar portemonnee met f. 75,- aan het winkelwagentje hangen. Toen ze tijdens het winkelen even werd afgeleid bleek haar portemonnee te zijn verdwenen.

Deel: ' Tasjesroof in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven '
Lees ook