Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tatjana heeft een nieuwe liefde!

SNEEK, 1 november 2010 - Tatjana heeft een nieuwe liefde gevonden! "Mijn nieuwe liefde is muzikaal en erg geliefd bij een groot aantal mensen", zegt de blonde zangeres geheimzinnig. "Het is geen man en mijn nieuwe liefde is ontzettend trouw."

Tatjana, die momenteel hoge ogen gooit met haar nieuwe single 'Ga nu maar', heeft haar zinnen namelijk gezet op een carrière als radio-DJ. Haar vuurdoop beleeft zij aanstaande woensdag in 'Koffietijd' op RADIONL. "Ik heb er heel veel zin in om deze show te gaan presenteren. Een enorm leuke spannende nieuwe uitdaging en wie weet wat er nog verder uit voortvloeit na deze uitzending", roept Tatjana enthousiast.

In de uitzending zal de sympathieke zangeres uitgebreid praten over haar zangcarrière die ze weer heeft opgepakt, haar nieuwe single en het op stapel staande album. Dat wordt op dit moment opgenomen in de studio van Edwin van Hoevelaak, producer van veel bekende artiesten en verkozen tot beste auteur van 2010 tijdens de Buma NL Awards.

RADIONL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm


---

Deel: ' Tatjana heeft een nieuwe liefde '
Lees ook