Ingezonden persbericht


Tatjana neemt eerste exemplaar Panorama kalender in ontvangst

Amsterdam, 1 december 2011 - In Hotel De L' Europe heeft Tatjana het eerste exemplaar van haar Panorama kalender in ontvangst genomen uit handen van medediva's Patricia Paay en Patty Brard.

In het bijzijn van familie en vrienden toonde Tatjana zich erg gelukkig met haar nieuwe look en de nieuwe kalender. 'In een relatief korte tijd hebben we toch iets schitterends gemaakt. Ik vind het leuk dat ik op deze manier een heleboel mannen blij kan maken, want de afgelopen jaren ben ik overstelpt met de vraag: 'Wanneer komt ie weer?' En nu is ie er en ik ben er waanzinnig trots op'.

Patricia Paay: 'Ik heb het al vaker gezegd: vrouwen worden mooier naar mate ze ouder worden, sensueler en nog sexier. Met deze kalender bewijst Tatjana dit ook weer. Wat een prachtige kalender!'

De kalender gaat vandaag officieel in de verkoop. In de voorverkoop zijn er inmiddels al honderden besteld. De Tatjana Kalender 2012 is vanaf nu te koop in de winkels en via Panorama.nl/Tatjana. In de week van 7 tot 13 december is er ook een versie van de kalender bijgevoegd bij Panorama (editie 49).

Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, en Startpagina.nl.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van de Sanoma Group, een veelzijdige mediaorganisatie die informatie, educatie en entertainment verzorgt voor miljoenen mensen in meer dan twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL

Zoekwoorden:

Deel: ' Tatjana neemt eerste exemplaar Panorama kalender in ontvangst '


Lees ook