Politiebericht Den Bosch 2-09-2001
Politiebericht district Den Bosch

TAXICHAUFFEUR OVERVALLEN

Vannacht is een 21-jarige taxi-chauffeur aan het Statenkwartier overvallen. De man reed naar de flat waar een taxi was besteld, daar aangekomen werd er niet opengedaan. Wel kwamen er twee personen op hem af, een van de twee rent naar de taxi en trekt de deur open en pakt de portefeuille van de chauffeur. Ook wilde de man de autosleutels, die de chauffeur afgeeft. Daarna verdwijnen de twee mannen richting Durendael.

VECHTPARTIJ

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de poltie 4 jongeren aangehouden nadat er een vechtpartij op het Stationsplein was geweest. Een 17-jarige Waalwijker en een 16-jarige plaatsgenoot werden aangehouden omdat ze bij een grillroom aan de Christiaan Huygensweg twee Bossche jongens van 16 en 17 jaar oud met een mes hadden gestoken. De Waalwijkers waren eerder door de Bosschenaren in het gezicht geslagen. In het ziekenhuis trof de politie de twee Bosschenaren aan, waarna ze werden aangehouden. Dat zelfde gold voor de twee Waalwijkers. In de auto van een andere Waalwijker werd een stiletto aangetroffen, dat gebruikt was door de 16-jarige Waalwijker.

BRAND

Na een melding zag de politie vrijdagavond dat er brand was in een benedenwoning aan de Neeske Hopmanstraat in Engelen. Omdat er niemand thuis was, werd de deur opengetrapt en de brand met een poederblusser geblust. De oorzaak van de brand was een broodbakmachine in de keuken.

WINKELDIEFSTAL

In een bouwmarkt aan de Vogelstraat is vrijdagavond een 35-jarige Bossche aangehouden nadat ze vier pakken met lamellen had weggenomen. Vrijdagmiddag heeft een onbekende vrouw 1200 gulden uit de kassa van de wereldwinkel aan de Vughterstraat weggenomen.

AUTO GESTOLEN

Aan de Paganinistraat in Drunen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een witte Peugeot 205 met het kenteken PB-59-RH gestolen. De auto is zaterdagmiddag zwaar beschadigd aan de Kanaalweg teruggevonden. Op de Sint Janssingel is zaterdagochtend een gele Renault Twingo met het kenteken 27-FP-NL weggenomen.

DIEF AANGEHOUDEN

Zaterdagmiddag is op de Hinthamerstraat een 57-jarige Bossche aangehouden nadat ze in een drogisterij in de binnenstad huidverzorgingsproducten had gestolen. Verder had ze in haar tas twee truitjes en een vest, gestolen uit een kraam op de markt. Zaterdagmiddag is een 28-jarige man uit Den Bosch aangehouden als verdachte van diefstal van tassen e.d. in een trein en op het Centraal Station. Hij is ingesloten.

ONGEVAL LETSEL

In de vroege zaterdagochtend is een 50-jarige man uit Waalwijk op de A59 bij Vlijmen gewond geraakt toen hij met zijn auto van de weg afraakte. Hij is met een hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch.

INBRAAK BEDRIJF

In een kantoorpand aan de Oude Dieze zijn vannacht 6 laptops gestolen, nadat men ene ruit had ingeslagen.

Deel: ' Taxichauffeur overvallen in Den Bosch '
Lees ook