Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DATUM: 17 JULI 2002

Taxis Mobile op iPAQ, het alternatief voor dure datacommunicatie.

Het Eindhovense softwarebedrijf Censys BV introduceert als eerste een volwaardige datacommunicatie oplossing op het GPRS netwerk geschikt voor handheld terminals zoals iPAQ van Compaq. Door gebruik te maken van Taxis Mobile en het GPRS netwerk krijgt de handheld terminal een landelijke dekking en is uw wagen, terminal, chauffeur of monteur overal bereikbaar. De toepassing kan worden ingezet in o.a. de taxisector, koerier- en transportbedrijven en bewakingsdienst.

De iPAQ Pocket pc maakt gebruik van Microsoft Pocket pc-software. Deze software sluit perfect aan op de nieuwe Taxis Mobile voor handheld terminals en communiceert zeer eenvoudig met elke basiscentrale. Censys BV introduceerde onlangs zijn GPRS driver voor Windows, wat betekent dat een opdracht verstuurd kan worden naar uw handheld terminal, en gegevens vanuit uw handheld online worden bijgewerkt in het opdrachtscherm van uw basis software. De Taxis GPRS driver kan zonder veel moeilijkheden aan uw bestaande basis software worden gekoppeld, zonder enige kennis te hebben van datacommunicatie of TCP/IP technologie. Betalingsverkeer kan door de Taxis Mobile worden verwerkt, zodat creditkaart betalingen mobiel en online worden afgehandeld.

Met de optionele GPS-scanner en de DestinAtor biedt de iPAQ Pocket pc de meest actuele informatie op locatie. De kortste route naar de klant, de iPAQ zoekt het allemaal uit met behulp van het Global Positioning System. De DestinAtor is hiervan een goed voorbeeld en is gekoppeld aan uw Taxis Mobile. Het is speciaal ontwikkeld voor Compaq iPAQ-handhelds en hiermee hebt u een compleet, volwaardig en Nederlands sprekend autonavigatiesysteem dat gebruik maakt van NavTech technologie.

Product:
Taxis Mobile

Producent:
Censys BV
Polluxstraat 112 A
5631 ES Eindhoven
Telefoon 040 2446609
Telefax 040 2447232
E-mail: info@censys.nl

Richtprijs Software Licentie:
Vanaf 138,- Euro per Handheld Terminal

Informatie:
www.censys.nl

Deel: ' Taxis Mobile op iPAQ alternatief voor dure datacommunicatie '
Lees ook