Ingezonden persbericht

TCG-congres: Succes is geen toeval

L.S.,

Op 8 mei a.s. organiseren wij in Groningen een bijzonder congres onder de titel "Succes is geen toeval". Het congres wordt georganiseerd in het kader van het Festival di Gironingen, een reeks van evenementen in de week voorafgaande aan de start van de Ronde van Italië in Groningen.

In dit congres worden parallellen getrokken tussen bedrijfsleven en topsport. Je eigen mogelijkheden kennen, die maximaal benutten en je grenzen verleggen. Wat kan uw bedrijf leren van topsporters en topcoaches?

Vanwege de link met de Ronde van Italië hebben wij de voorbeelden met name uit de wielerwereld gehaald. De grootste wielrenner en de grootste ploegleider aller tijden: Eddy Merckx en Peter Post. Oud-wielrenners die nu als bedrijfsadviseur werkzaam zijn (Henk Lubberding en Maarten Ducrot) of een eigen bedrijf hebben (Rob Harmeling). Met de resultaten van een onderzoek naar kenmerken van topcoureurs en topmanagers. En bijdragen van managers en bestuurders die hun inspiratie deels uit de sport halen: Gert Sluis (Rabo), Emmo Meijer (DSM) en Joop Atsma (Tweede Kamer).

Het congres is met name bedoeld voor ondernemers, managers, hoofden personeelszaken / P&O en hoofden communicatie / marketing. Indien u zelf niet tot de doelgroep van dit congres behoort, zou u dan zo vriendelijk willen zijn deze mail naar een of meer van deze personen binnen uw bedrijf door te sturen?

In bijgevoegde brochure treft u de nadere bijzonderheden aan. De bijeenkomst biedt een uitgelezen mogelijkheid om uzelf, uw collega's en/of uw relaties een inspirerende en uiterst leerzame dag te bezorgen.

Via bijgevoegd inschrijfformulier kunt u zich voor het congres inschrijven, bij voorkeur voor 15 april a.s. Ook kunt u zich opgeven via www.viasport.nl.

Met vriendelijke groet,
TCG-congres

Jan de Jonge

succes is geen toeval

management naar topprestaties.....lessen uit de wielerwereld

met onder meer:

Eddy Merckx, Peter Post, Peter Winnen, Maarten Ducrot, Monique Knol, Henk Lubberding, Chantal Beltman, Rob Harmeling, Marcel Wüst

en verder:

KNWU, stichting Gironingen, Rabo Nederland, GJB Sponsorstrategie, Sport Management Instituut, Refocus, Trefpunt, Deloitte & Touche, DSM

Het maximale uit jezelf en uit je team halen, dat is ook waar managers en ondernemers naar streven. In het congres op 8 mei worden parallellen getrokken tussen management en topsport. Wat kunnen managers en ondernemers van topsporters en coaches leren ?
Eddy Merckx (de grootste wielrenner aller tijden) en Peter Post (zesdaagse Keizer en succesvol ploegleider) kijken terug op hun imposante carrière en vertellen over hun ervaringen, de (levens)lessen uit de topsport.
Deze inbreng wordt aangevuld met de praktijkkennis van topmanagers uit het bedrijfsleven die de sport uitdrukkelijk in hun ondernemingsstrategie, in hun communicatie en marketing plannen hebben ingebed. Ook bijvoorbeeld door bewust de topsportmentaliteit in de bedrijfscultuur een plek te geven. In parallelsessies wordt vervolgens ingezoomd op een aantal relevante aspecten rond dit thema. Sessies waarin de deelnemers niet alleen luisteren en praten, maar ook doen, ervaren en beleven.

Congres doelgroep :

Managers, beleidsmakers en ondernemers die zich willen laten inspireren door de wereld van topsport om zowel persoonlijk als in teamverband topprestaties te leveren.

PROGRAMMA

PARALLELSESSIES

INSCHRIJVING

Kosten

De kosten voor deelname aan dit bijzondere congres bedragen 490 Euro, excl. BTW, incl. lunch, borrel en congresmap.
Wanneer u met 4 deelnemers of meer inschrijft kunt u gebruik maken van onze speciale pakketprijzen, met aanmerkelijke kortingen. Ook bestaat de mogelijkheid uw bedrijf op het congres te presenteren. U kunt daarover contact opnemen met Geert Jan Bittink, tel. 0547 36 44 82.

Annulering

Annulering is mogelijk tot 4 weken voor de congresdatum. Hiervoor berekenen wij 50 Euro annuleringskosten. Na die datum wordt het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht.
Maar bij verhindering kunt u uiteraard een collega van uw inschrijving gebruik laten maken.

Speciale gasten bij congres

Achtergrond informatie over de speciale gasten tijdens dit congres treft u aan in de brochure.
Lukt het niet om deze te openen, dan kunt u dat via een e-mail berichtje melden en sturen wij u de brochure toe. Wel uw n/a/w gegevens in het berichtje opnemen. E-mail : info@bittink.nl.

Deel: ' TCG-congres, succes is geen toeval '
Lees ook