Ingezonden persbericht


Persbericht

27 juni 2002

TDK Systems benoemt Ad Neefs tot European Distribution Sales Manager

~ nieuwe structuur op Europees niveau maakt betere ondersteuning resellers en distributeurs mogelijk ~

TDK Systems Europe heeft Ad Neefs benoemd tot European Distribution Sales Manager. Voorheen was Neefs verantwoordelijk voor de distributie-activiteiten in de Benelux.

Samen met twee andere collega's, die ondermeer verantwoordelijk zijn voor pan-Europese zakelijke klanten en pan-Europese GSM operatoren, gaat Neefs op Europees niveau een nieuwe structuur in de organisatie neerzetten. Door de nieuwe structuur kunnen bedrijven zoals Vodafone, Orange en T-Mobile, die in verschillende landen in Europa actief zijn, profiteren van meer verkoopkanalen en een betere ondersteuning.

Voor zijn benoeming als European Distribution Sales Manager bekleedde Ad Neefs de functie van Regional Manager Benelux. In deze hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de distributie-activiteiten in de Benelux. Daarvoor was hij eveneens voor TDK Systems actief op de Duitse, Scandinavische en Franse markt.

"Ik zie het als een uitdaging om na de Benelux ook in Europa het aantal verkoopkanalen te mogen gaan uitbreiden," zei Ad Neefs. "Hierbij blijft het indirecte verkoopkanaal een zeer belangrijke rol spelen. Onze resellers en distributiepartners hebben ons altijd gesteund ook toen de Bluetooth producten die we hadden aangekondigd in het begin even op zich lieten wachten. Alle leveringen zullen dan ook gewoon indirect blijven geschieden."

"Veel zakelijke klanten nemen op Europees niveau beslissingen over investeringen in nieuwe draadloze oplossingen, zoals Bluetooth," zei Gordon Frewin, head of corporate sales van TDK Systems. "Met dit nieuwe Europese sales managememt team kunnen we inspelen op deze ontwikkeling en tevens resellers en distributeurs een nog betere ondersteuning bieden."

De Bluetooth producten van TDK Systems kunnen onder andere besteld worden bij alle zakelijke verkooppunten van KPN en Vodafone en online via de Europese website www.getbluetooth.com of één van de Nederlandse en Belgische e-commerce websites.

(297 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor de volledigheid sturen wij u hierbij ook een foto van Ad Neefs toe.

Over TDK Systems
TDK Systems Europe is een grote producent en aanbieder van media en e-materialen met een wereldwijde omzet van meer dan 6 miljard US dollar. TDK Systems biedt componenten en systeemoplossingen voor alle gebieden van de elektronica-industrie, van RF componenten tot 'telecom protocol stacks'. TDK Systems is een zelfstandig onderdeel van de TDK groep met ontwikkelingscentra in Europa en Japan. Hier worden een reeks van producten voor de in opkomst zijnde draadloze markt geproduceerd, inclusief Bluetooth, 802.11b en HiperLAN/2. Als één van de eerste bedrijven die LAN en Modem PC kaarten ontwikkelde, is TDK Systems een erkend leider op het gebied van GSM connectiviteit. TDK systems levert haar oplossingen aan de meeste grote GSM telefoonproducenten.

Het inzicht in zowel de PC- als de telecomwereld plaatst TDK Systems in een unieke positie om de draadloze markt mede verder te ontwikkelen. Bluetooth PC kaarten en USB adapters zijn de eerste van TDK Systems nieuwe wereldwijde draadloze oplossingen die voldoen aan de Bluetooth 1.1 standaard. Alle ontwerpen van TDK Systems zijn erop gericht om van draadloze applicaties praktische eindgebruikeroplossingen te maken die optimale compatibiliteit en flexibiliteit bieden.

TDK verkoopt haar producten in Nederland via haar partners The Mobile Communication Company (MCC) en Stebis en in België/Luxemburg via The Wireless Corporation.

Meer informatie over TDK Systems kunt u vinden op www.tdksys.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43-3566956Fax: +31 (0) 43-3566955
E-mail: yvonnev/kimv@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor meer informatie over TDK Systems kunt u contact opnemen met Ad Neefs, TDK Systems Europe: Tel:+31 (0) 655752828
Email: ad.neefs@tdksys.comwww.tdksys.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' TDK Systems benoemt Ad Neefs tot European Distribution Sales Manager '
Lees ook