ingezonden persbericht

te bokkel & company neemt philips gmbh outsert center over

arnhem, 20040402 -- te bokkel & company investments b.v. heeft het outsert center van philips in het duitse wetzlar overgenomen. het bedrijf, dat als toeleverancier voor de automotive industrie geïntegreerde functionele delen uit kunststof-metaalverbindingen produceert, telt 118 medewerkers. de activiteiten van het bedrijf omvatten naast stansen en spuitgietproductie ook engineering / productontwikkeling en matrijzenbouw.


het outsert center is door het sterk innovatieve karakter van de produkten uitstekend gepositioneerd. op basis van reeds verworven contracten wordt voor de komende jaren een sterke groei van de activiteiten verwacht.

philips heeft tot de verkoop besloten, omdat de activiteiten niet tot de kerncompetenties behoren. in de toekomst echter blijft zij een belangrijke klant van outsert.

te bokkel & company investments b.v. is het investeringsbedrijf van de middelgrote nederlandse industrieholding te bokkel beheer, gevestigd in arnhem. te bokkel beheer richt zich op industriële produktie, engineering en management advies op de nederlandse en duitse markt. te bokkel beheer werd in 1997 opgericht en heeft inclusief het outsert center ca. 250 medewerkers. de geconsolideerde omzet van de holding bedraagt ca. 30 miljoen euro per jaar. nadere informatie over te bokkel & company en de verschillende disciplines zijn te vinden op www.bokkel.com.

Royal Philips Electronics N.V. is een van de grootste electronicaconcerns ter wereld. De omzet bedroeg in 2003 ongeveer 29 miljard Euro. De onderneming is marktleider op de gebieden kleurentelevisies, verlichting, electrische scheerapparaten, medische diagnostische beeldvormende apparatuur en patiënten monitoring, evenals voor One-Chip TV produkten. In meer dan 60 landen werken 164500 medewerkers op de terreinen verlichting,consumentenelectronica, huishoudelijke apparatuur, halfgeleiders en medische systemen. Het Philipsaandeel (symbool: PHG) is o.a. genoteerd aan de beurzen van New York, Franfurkt en Amsterdam. Bij Philips Duitsland werken in totaal ca. 11.000 medewerkers.

Deel: ' Te Bokkel & Company neemt Philips GmbH Outsert Center over '
Lees ook