Rensters Acca Due O tekenen beiden contract voor één jaar

Team Farm Frites-Hartol contract Melchers en Grimberg

ROTTERDAM Team Farm Frites-Hartol heeft Mirjam Melchers en Arenda Grimberg aangetrokken. Het tweetal dat dit seizoen voor het Italiaanse Acca Due O reed, bereikte vandaag met manager Michael Zijlaard overeenstemming over een contract voor één jaar.

De 26-jarige Melchers, nationaal kampioene van 2000, boekte dit jaar tien zeges, waaronder de eindzege in de Ronde van Thuringen en de driedaagse van Bolzano. De één jaar jongere Grimberg kwam dit jaar tot een totaal van zes overwinningen. Beide rensters maken deel uit van de selectie voor het WK in Portugal.

Met het contracteren van Melchers en Grimberg heeft manager Michael Zijlaard de selectie voor 2002 bijna rond. Eind december zal afscheid worden genomen van Esther van der Helm, Sharon van Essen en Bertine Spijkerman. De drie talentvolle rensters gaan deel uitmaken van de verjongde nationale selectie van de KNWU. Yvonne Brunen geeft de voorkeur aan haar maatschappelijke carrière en de Australische Margaret Hemsley kiest voor een ploeg waarin ze zich optimaal kan voorbereiden op de Commenwealth Games van 2002 in Manchester.

Eerder al was Hanka Kupfernagel vertrokken na een verschil van inzicht op technisch vlak met manager Michael Zijlaard. Met Elsbeth Vink wordt binnenkort gesproken over een verlenging van haar contract. Team Farm Frites-Hartol zal in 2002 voorlopig uit negen rensters bestaan. De naam van de negende en laatste renster wordt zo goed als zeker volgende week bekend.
---

Zoekwoorden:

Deel: ' Team Farm Frites-Hartol contract Melchers en Grimberg '
Lees ook