Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV winnaar 2015 Werktuigenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151116 -- Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Werktuigenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van machines en gereedschappen, en weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak.’

Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV is gespecialiseerd in het leveren van werktuigen voor het leggen en verwijderen van kabels en pijpleidingen. Zij onderscheidt zich door een zeer breed assortiment aan zogeheten Tracto-Technik werktuigen (bodemraketten, buizenrammachines, stuurbare boormachines, pipebursting-machines en aardwarmte-boormachines) en Probst-werktuigen (bestratingstechniek, vacuümtechniek, mechanische klemmen, handgereedschappen etc.). 

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Meerman Jr, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant. Technisch gezien is zij actief in de ontwikkeling van sensortechniek, zeer sterke kabellieren en meedenkend in oplossingen in de sleufloze technieken. In een markt die continu in beweging is, weet Meerman Jr zeer goed te anticiperen op de laatste trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Altijd een specifieke oplossing
De jury prijst met name het gegeven dat Meerman Jr altijd een specifieke oplossing biedt voor specifieke gevallen in en bij het leggen van leidingen. Dit heeft ertoe geleid dat alle grote partijen die in deze sector in Nederland actief zijn – zoals GasUnie, BAM, Heijmans, A. Hak, Stedin, Welvreugd, Van Vulpen en vele andere – klant zijn van Meerman Jr. ‘Voor de leek lijkt het eenvoudig werk, leidingen leggen. Het is echter specialistisch! Daarom heeft Meerman Jr altijd eigen, goed opgeleide mensen erbij om specifieke problemen op te lossen. Een goede communicatie met haar klanten vindt zij erg belangrijk. Uitgangspunt is dat de klant altijd kan doorgaan met werken. Ze richt hier haar volledige logistieke dienstverlening op in. In de praktijk betekent dit het afleveren van machines en het uitvoeren van reparaties op de werklocatie. Hierdoor komt er geen werk stil te liggen en maken klanten geen onnodige kosten. Kortom: Meerman Jr is een partij die altijd luistert naar haar klanten en hier direct naar handelt! ’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Vanwege de omvang van Meerman Jr is de onderneming een geziene partij bij de belangrijkste leveranciers van de apparatuur. Meedenken en mee-ontwikkelen is dus vaak aan de orde. ‘De medewerkers van Meerman Jr blijven lang in dienst. Interessant werk en toekomstkansen zijn aanwezig. Een bedrijf met veel vakkennis en een toppositie op de markt. De toekomst ziet er bovendien goed uit gezien de noodzaak om de komende jaren kabelnetwerken te vernieuwen en uit te breiden. Meerman Jr rekent op forse groei!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.meerman.com/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur


Deel: ' Technisch Handelsbureau Meerman Jr. BV winnaar 2015 Werktuigenbranche '
Lees ook