Ingezonden persbericht


Persbericht

technologie Stellent drijvende kracht achter nvM WEB Portal

Beheersbare informatiestromen en verhoogd gebruiksgemak dankzij CMS Stellent

Amsterdam, 26 maart 2003 Stellent (Nasdaq: STEL), wereldwijd leverancier van content management oplossingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM) de implementatie van het Stellent Content Management Systeem succesvol heeft afgerond. Het systeem wordt door NVM ingezet om haar centrale webportal te beheren. Doelstelling is het verbeteren van de controle op de informatiestroom binnen de verschillende organisaties enerzijds en de hoeveelheid informatie anderzijds.

Onze leden zijn niet alleen afhankelijk van de kwaliteit maar ook van de kwantiteit, actualiteit en betrouwbaarheid van onze informatie. We realiseerden ons dan ook dat het investeren in een flexibel content management systeem noodzakelijk was. Het vereenvoudigen van de door ons gehanteerde processen vormde het uitgangspunt bij de keuze, zegt Aart-Jan van Amerongen, web editor bij NVM. Voorafgaand aan de implementatie van Stellent kwam het voor dat verschillende versies van hetzelfde document op verschillende plaatsen binnen de websites van de NVM te vinden waren. Tevens kon men niet direct overgaan tot het publiceren van de informatie. Bovendien was het vaak noodzakelijk eerst de documenten te hercoderen. Inconsistentie in de bestandsformaten was daar debet aan.

Verder diende het nieuwe systeem onze web developers waar mogelijk te ontlasten. De geboden informatie op de NVM-websites groeit met een dusdanige snelheid dat web managers zich vaak geconfronteerd zagen met steeds terugkerende, tijdrovende taken zoals het uploaden van nieuwe HTML-content en het bijhouden en aanpassen van informatie. We hebben uiteindelijk een groot aantal content management technologieën bekeken. De keuze voor Stellent was evident. Zij begrepen direct ons belang bij het goed kunnen managen van de steeds groter wordende hoeveelheid webcontent en konden dit vertalen naar een passende en werkende oplossing. Bijkomend voordeel is dat de Stellent-technologie schaalbaar is en instaat om te integreren met de reeds aanwezige IT-systemen, aldus Van Amerongen.

Ilco Nijstad, directeur Stellent Benelux: De NVM is er continu op gericht haar leden te helpen en te ondersteunen. Daardoor is het van groot belang om de kwaliteit en tijdigheid van de geboden informatie te garanderen. Het Stellent content management systeem voorziet hierin daar onze technologie iedereen instaat stelt om informatie op een makkelijke manier te managen, te delen en op de internetsite te zetten. Ongeacht ieders technische achtergrond en ervaring.

Over Stellent

Stellent ontwikkelt enterprise content management oplossingen waarmee organisaties snel websites, enterprise portals en e-commerce applicaties kunnen realiseren. Met het Stellent content management systeem is de content eenvoudig te beheren, te publiceren op internet en aan te passen voor specifieke doelgroepen, apparaten en applicaties. Naast integratiemogelijkheden met alle typen security-systemen beschikt het systeem over faciliteiten voor personificatie.

Het bedrijf wordt door analisten van Gartner Dataquest, Forrester Research en de Aberdeen Group tot de drie belangrijkste aanbieders van content management systemen gerekend. Stellent heeft wereldwijd meer dan 1.500 klanten, waaronder veel bedrijven uit de Top 2000. Tot haar klanten behoren ondermeer Yahoo!, Hewlett-Packard, Ericsson Telecom AB, Cox Communications, Merrill Lynch, Agilent Technologies en Target Corp. Het hoofdkantoor van Stellent staat in Minneapolis. Daarnaast zijn er vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Voor meer informatie zie www.stellent.com.

Over NVM

De NVM is met ruim 3500 aangesloten makelaars en vastgoeddeskundigen de grootste en meest invloedrijke brancheorganisatie op het gebied van vastgoed. De leden van de NVM zijn gespecialiseerd in onroerend goed voor de particuliere sector, zakelijke markt, agrarische sector en in vastgoedmanagement. Voor meer informatie zie www.nvm.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Stellent

Artdcom

NVM

Wim van Dam

Deborah Lobry

Thalia Luckel

Tel.: +31 (0) 030 602 95 00

Tel.: +31 (0)6 - 27128 347

Tel.: 030-608 51 85

E-mail: wim.vandam@stellent.com

E-mail: deborah.lobry@tiscalimail.nl

E-mail: t.luckel@nvmorg.nl

Deel: ' Technologie Stellent drijvende kracht achter nvM WEB Portal '
Lees ook