Technologies88 annonceert Golf Putt functie op de Digital Golf Coach


Na de succesvolle introductie van de Digital Golf Coach - DGC Pro - is de vraag ontstaan om naast de directe swing feedback in combinatie met de "self learning" functionaliteit, tevens een Putt training functie op de DGC Pro te implementeren.

Leeuwarden, 20110906 -- De Digital Golf Coach is een golf training hulpmiddel waarmee je niet alleen op de baan, maar ook thuis of in je eigen tuin kunt oefenen. Het apparaatje van slechts 80 gram bevestig je aan je club, net onder de greep. De DGC Pro fungeert als een oefenmeester die je helpt bij het zo consistent mogelijk uitvoeren van je beweging. Via sensor technologie krijg je directe feedback op snelheid, bladstand en smoothness, in vergelijking tot je gewenste prestatie. Daarnaast leert de DGC Pro nu ook jouw ideale Putt beweging.

"Nadat de golfers de DGC Pro intensief begonnen te gebruiken, bereikte ons de vraag of het ook mogelijk was de putt beweging als een training functie te implementeren. Gebaseerd op het principe dat de perfecte swing niet bestaat en dat deze personal is, is nu ook de gewenste personal putt beweging geimplementeerd. En omdat de software van de DGC Pro via het web is te upgraden, kunnen de de huidige bezitters van een DGC Pro ook profiteren van deze unieke functie". Aldus Henk Prenger, directeur van Technologies88.

En gaat hij verder: "In Canada heeft onze partner het succes van de DGC Pro bewezen door deze bij belangrijke Golf Academies als training hulpmiddel te introduceren. Golf Pro's zijn bijzonder enthousiast en zien de DGC Pro als een nieuwe methode van golf leren spelen. Zie hier voor ook de video's op de website www.digitalgolfcoach.com "

Over de markt en DGC Pro
Golf training hulpmiddelen zijn tot op heden of alleen met behulp van een camera met analyse achteraf, of "gevat" in de club zelf. Deze laatste "leren" alleen een specifiek onderdeel van een standaard golf beweging. Bijvoorbeeld een recentelijk geintroduceerde app welke door middel van je iPhone aan de putter te bevestigen, een standaard putt beweging leert. De DGC Pro biedt de mogelijkheid door één apparaatje aan je club te bevestigen de gewenste personal swing/putt te oefenen, met een techniek en club naar keuze. De bewegingsanalyse is gebaseerd op sensor technologie welke tot op heden niet op een consumenten prijs nivo (€ 249,00) beschikbaar was. Door de directe feedback in combinatie met de "self learning" functionaliteit en de personal webportal, is de golfer nu in staat om de ideale beweging op elke gewenste locatie te verbeteren.

Over Technologies88
Technologies88 is sinds 2005 een pioneer op gebied van motion analysis technologie.Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden. Onze missie is om innovatieve bewegingsanalyse toepassingen te ontwikkelen welke in de praktijk toepasbaar zijn. Dit betreffen toepassingen zowel voor de zakelijke als de consumenten markten Sport, Gezondheidszorg en Industriele processen. Technologies88 is een investering van BanckInvest BV en NV NOM.

Technologies88 B.V.


Deel: ' Technologies88 annonceert Golf Putt functie op de Digital Golf Coach '
Lees ook