Mojo Concerts

Het nieuwe folktalent van Engeland, Teddy Thompson, is als supportact toegevoegd aan het concert van Al Stewart. Thompson is de zoon van het legendarische folkrock-duo Richard en Linda Thompson en hij heeft zijn voorliefde voor folk dus van geen vreemde. Teddy Thompson bracht afgelopen jaar zijn veelgeprezen debuutalbum uit en heeft inmiddels aangetoond dit ook live op zeer overtuigende wijze te kunnen brengen.

Hoofdact Al Stewart heeft sinds de jaren zestig een eerbiedigwaardige plek in de muziekgeschiedenis veroverd. Eerst binnen de folk-clubscene, maar daarna werd hij in één klap wereldberoemd met zijn meesterhit 'Year of the Cat'. Op het podium bewijst Al Stewart dat hij nog steeds meetelt in de hedendaagse popmuziek.

Al Stewart + Teddy Thompson

Zondag 14 oktober
Vredenburg (kleine zaal) - Utrecht
Aanvang: 20.15 uur
Entree: fl 50,- - 22,69 Euro

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Voor af - of aanmelden van nieuwsbrieven van een bepaald muziekgenre, of om je persoonlijke gegevens als naam en e-mailadres te wijzigen kun je inloggen via: http://www.mail2me.nl

Afmelden van al onze nieuwsbrieven kan direkt via: http://www.mail2me.nl/content/afmelden_snel1.asp

Zoekwoorden:

Deel: ' Teddy Thompson supportact bij concert Al Stewart '
Lees ook