DDS Persbericht

TEKENLESSEN VIA INTERNET EN DE ETHER

Is het mogelijk om tekenen te leren zonder zichtbare tekenleraar en tekenvoorbeeld?

Op zaterdag 18 december zal er tekenles via de radio en het internet te volgen zijn: van 16.00 tot 17.00 uur, via Radio 100 in Amsterdam (99.3 FM) en op internet: live.dds.nl.

In de studio zijn aanwezig: een tekenlerares, een groep studenten van de Rietveldakademie en een psycholoog. Via divers auditief materiaal geven zij de luisteraars inzicht in hun eigen tekenprocessen. Het is de bedoeling dat de luisteraar al tekenend het programma volgt. Door middel van praktische richtlijnen en een aaneenschakeling van suggesties en verbeeldende verhalen wordt de luisteraar ongemerkt naar het einde gevoerd: enkele prachtige tekeningen!

De tekeningen die tijdens, en eventueel na, de les zijn ontstaan, kunnen worden ingeleverd bij Extrapool, 2e Walstraat 5, 6511 LN Nijmegen (tel 024-3888234)
Op zondag 30 januari 2000 is er van 14.00 en 17.00 uur een presentatie van al deze tekeningen. Onder begeleiding van een psycholoog en een tekenlerares worden de diverse tekeningen besproken en geïnterpreteerd. Ook kunnen er tijdens deze middag nog extra tekeningen worden gemaakt.

Deel: ' Tekenles via internet en de ether '
Lees ook