Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

63 Telco's ondervinden de voordelen van de web based customer service oplossing van RightNow Technologies.

Toonaangevende bedrijven uit de telecommunicatie sector selecteren RightNow Web e-Service Center voor dramatische besparingen op de support kosten en vergroten tegelijkertijd de klanttevredenheid.

Haarlem (16 Augustus, 2001) -- RightNow® Technologies, een toonaangevend producent van Web-based customer service applicaties, kondigt aan dat wereldwijd 63 telecommuniecatiebedrijven hebben gekozen voor RightNow Web eService Center.

Bedrijven als AT&T, British Telecom, Singapore Telecom, Sonera, Sprint, MCI/WorldCom en VoiceStream Wireless gebruiken de alom geprezen technologie van RightNow voor 'instant' informatie, en dat tegen aanzienlijk lagere kosten dan wanneer er telefonisch contact wordt opgenomen met een helpdeskmedewerker.

Uit een onafhankelijk onderzoek dat werd uitgevoerd door Doculabs blijkt dat de telecommunicatie bijdrijven die gebruik maken van RightNow Web een gemiddelde zelf-service ratio behalen van 75%; ofwel drie-kwart van de klanten gebruikt de zelf-help functie voor het voor het vinden van informatie zonder tussenkomst van een helpdeskmederwerker. Klanten ervaren, 24/7, het gemak van het direct vinden van informatie, zonder eerst in de wacht te hoeven staan.

"Zonder het RightNow Web eService Center, zouden we zijn bedolven onder klanten vragen, zouden we belangrijke mogelijkheden over het hoofd zien en zouden we marketing bedrijven op basis van hit-or-miss" zegt Robert Hoffman, Project Manager van VoiceStream. "RightNow verbetert niet alleen ons concurrentievoordeel maar versterkt zelfs onze voorsprong op de concurrentie tijdens het groeiproces."

RightNow heeft meer dan 1100 gebruikers, en wordt in Nederland vertegenwoordigd door Arragon. In Nederland wordt RightNow Web onder andere gebruikt door Essent, @Home Benelux, Fenestrae, Bibit en Tulip.

Bovenstaande is een abstract van het Engelstalige persbericht welke hieronder te vinden is.

Deel: ' Telco's ondervinden voordelen vane web based customer '
Lees ook