Ingezonden persbericht

TeleCity wint 'Best Colocation Provider' award
van de ISPA 2003

Amsterdam, 26 februari 2003, TeleCity, één van de grootste onafhankelijke leveranciers van Internet Data Center diensten in Europa, heeft in Londen de ISPA (Internet Service Providers Association) award uitgereikt gekregen voor "Best Colocation Provider". Een erkenning van TeleCity's groeiende succes in de colocatie markt.

Deze award werd uitgereikt op basis van het oordeel van een jury panel, bestaande uit experts van NTL, Fastnet, Energis, One.tel en Drakken. "Van TeleCity werd gezegd dat zij de beste standaarden hanteerden," zei een woordvoerder van de ISPA, "en ze werden gezien als zeer bekwaam op hun vakgebied en een prettig bedrijf om mee te werken." Een belangrijke factor was TeleCity's aanwezigheid in verschillende europese landen, waarbij de juryleden de TeleCity locaties buiten die in de London Docklands specifiek noemden.

Opgericht in 1998, heeft TeleCity op dit moment negen moderne Data Centers in Europa, waar meer dan 250 klanten hun bedrijfskritische apparatuur hosten. Voor deze klanten, de Internet Service Providers, de Application Service Providers, de Telecom- en corporate ondernemingen levert TeleCity geavanceerde outsourcing diensten.

Met de ISPA Awards, die uitgereikt worden in Engeland, worden die bedrijven erkend die uitmuntende eigenschappen en resultaten vertonen in de Internet industrie. Het evenement wordt ondersteund door het Ministerie van "E-Commerce and Competitiveness" in Engeland.

De uiteindelijke shortlist voor deze award bestond uit de volgende vijf genomineerde bedrijven: British Telecom, Easynet, IXEurope, TeleCity en Telehouse Europe. TeleCity won de award nadat een beoordeling had plaatsgevonden op de volgende criteria: verscheidenheid van diensten/productgroepen en locaties; ondersteuning en reactie-tijd richting klanten; betrouwbaarheid; slagvaardigheid voor ISPs; kwaliteit van de infrastructuur inclusief UPS (Uninterrupable Power System) en A/C (AirConditioning); beveiliging van de locatie en infrastructuur; aantal tier 1 ISPs aanwezig op de locaties; aantal tier 2 ISPs aanwezig op de locaties; en aantal carriers aanwezig op de locaties.

Rick Hudson, CEO van TeleCity, die de award in ontvangst heeft genomen, zei: "We zijn zeer verheugd dat de ISPA deze award aan TeleCity heeft toegekend. Het is een erkenning van het zeer hoge niveau van onze dienstverlening en ondersteuning aan onze klanten. De markt ontwikkelt zich snel en TeleCity is toegewijd om diensten en oplossingen te ontwikkelen die de juiste basis zijn voor het stimuleren van een dynamische groei voor onze klanten in deze sector."

Over TeleCity
TeleCity is de toonaangevende pan-Europese onafhankelijke leverancier van Internet Data Center diensten. Voor haar klanten, de Internet Service Providers, de Application Service Providers, de Telecom- en corporate ondernemingen levert TeleCity geavanceerde outsourcing diensten voor bedrijfskritische apparatuur zoals installatie en configuratie diensten, netwerk toezicht en beheer, volledig onderhoud van apparatuur, beheer van apparatuur op afstand, engineering diensten en complete web-hosting diensten.

Met een netwerk van 9 vestigingen in zakelijke centra verspreid over heel Europa hebben de klanten van TeleCity toegang tot de Internet Data Center diensten in de nabijheid van de belangrijkste Internet Backbones; LINX (Londen), AMS-IX (Amsterdam) en MaNAP (Manchester).

Het hoofdkantoor van TeleCity is gevestigd in Londen waar het vanaf juni 2000 staat genoteerd aan de Londen Stock Exchange (TCY.L). Tot december 2001 liet TeleCity een omzet zien van £32,6 miljoen, een stijging van 131% vergeleken met het jaar 2000.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV TeleCity BV
Jeroen Breuer Mariska van Beukering
Tel: 020 530 43 38 Tel: 020 564 08 72
E-mail: jeroenb@text100.nl E-mail:
Mariska.vanBeukering@TeleCity.nl

Deel: ' TeleCity wint 'Best Colocation Provider' award van de ISPA 2003 '
Lees ook