Ingezonden persbericht

Telecom Italia Mobile biedt BlackBerry aan in Italië

Amsterdam 13 Mei 2002 - TIM (Telecom Italia Mobile), de grootste Italiaanse aanbieder van mobiele communicatie diensten en Research In Motion (RIM) hebben vandaag aangekondigd om per direct de BlackBerry, een draadloze email oplossing voor GPRS, aan te gaan bieden in Italië.

TIM biedt de BlackBerry aan als een combinatie van hardware, software en diensten voor corporate klanten in Italië. In een voorafgaande testperiode is er al zeer positief gereageerd op de mogelijkheden van draadloos email met BlackBerry door bedrijven als Benetton, MPS, Generali en ATAC.

Over Research In Motion
BlackBerry is een combinatie van hardware, software en diensten, die een klant gemakkelijke en veilige mobiele toegang tot zijn corporate e-mail biedt, ongeacht de plek waar de gebruiker zich bevindt. Gebruikers van BlackBerry, een product van Research In Motion (RIM), hebben op die manier altijd hun eigen up-to-date bedrijfs e-mail binnen handbereik: via de GPRS-verbinding ('always-on') staat de BlackBerry continu in verbinding met het bedrijfsnetwerk. De BlackBerry oplossing werkt op basis van push-technologie. Dit betekent dat e-mail die in de zakelijke mailbox van een gebruiker binnenkomt, onmiddellijk wordt doorgestuurd naar BlackBerry. De gebruiker hoeft geen actie te ondernemen en ziet dus meteen wanneer hij nieuwe e-mail ontvangt. Hiermee onderscheidt de BlackBerry zich van traditionele electronische devices, waarbij de gebruiker wel zelf actie moet ondernemen om gegevens naar zijn electronische handheld te krijgen.

Deel: ' Telecom Italia Mobile biedt BlackBerry aan in Italië '
Lees ook