Ingezonden persbericht


Telefonisch doneren van start

AMSTERDAM. De mogelijkheden om snel en eenvoudig te doneren aan goede doelen worden steeds uitgebreider. Goede doelen portaal HelpHelpen (www.helphelpen.nl) introduceert de telefonische donatie-actie Bel 0900 - HELPHELPEN en doneer een knaak!

Met deze actie hoopt HelpHelpen de drempel om aan goede doelen te doneren te verlagen. Door te bellen naar het nummer 0900- 4357 4357, wordt er twee gulden vijftig van de telefoonrekening afgeschreven. Dit bedrag wordt verdeeld over de goede doelen die met HelpHelpen meedoen.

Door de uitgebreide informatie over de goede doelen en de verschillende manieren van doneren spreekt HelpHelpen een nieuwe doelgroep aan. Het meeste geld wordt gedoneerd door mensen boven de 55 jaar. De mensen tussen de 25 en 35 jaar doneren nauwelijks aan goede doelen. Oorzaken hiervan zijn onder andere dat deze doelgroep door veel goede doelen niet of verkeerd wordt benaderd. Bovendien waren de manieren van doneren erg omslachtig.

HelpHelpen gebruikt de leukste en eenvoudigste, maar ook de veiligste manieren van doneren. Bovendien kan de donateur op de hoogte gehouden worden wat er met zijn donatie wordt gedaan, door middel van projectrapportage. Uit onderzoek van onderzoeksbureau Flycather blijkt dat de interesse in het online doneren groeit. HelpHelpen vervult een vooruitstrevende rol in de nieuwste manieren van doneren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Martijn de Jager
Coördinator HelpHelpen,

Telefoonnummer: 020-4868100
Faxnummer: 020-4868095
E-mail: martijn@helphelpen.nl

Slogan:
BEL 0900 - HELPHELPEN (0900 - 4357 4357) en doneer een knaak!

Banner:
http://www.helphelpen.nl/pix/banners/helphelpen_0900_234.gif

plaatjes:
www.helphelpen.nl/pix/logo.gif http://www.helphelpen.nl/pix/partners/m/martijn.jpg

Zoekwoorden:

Deel: ' Telefonisch doneren van start '
Lees ook