Telfort persbericht

Actueel

Persberichten

Visie & Missie

Network Interfaces

Telfort introduceert Telfort Business Exchange voor MKB

Nu compleet mobiel dienstenaanbod voor de zakelijke markt

Amsterdam, 02-08-2001 - Telfort introduceert Telfort Business Exchange, het zeer complete mobiele groepsabonnement voor kleine en middelgrote bedrijven. Met deze nieuwe dienst kunnen collega?s onderling voordelig mobiel bellen. Telfort komt zo tegemoet aan de behoefte van zakelijke klanten om altijd en overal bereikbaar te zijn. Met Telfort Business Exchange maakt Telfort zijn mobiele dienstenaanbod voor de zakelijke markt compleet.

Telfort Business Exchange is geschikt voor bedrijven vanaf 2 mobiele aansluitingen. Met dit abonnement kunnen collega?s onderling voordelig mobiel bellen. Naast groepsbellen voor 12 cent per minuut krijgen bedrijven 100 gratis belminuten per aansluiting, die eenmalig zijn mee te nemen naar de volgende maand. Verder kunnen er vier voordeelnummers gekozen worden voor bellen naar een vaste telefoon. Voor bellen naar een van deze vaste nummers betaalt de klant 12 cent per minuut. Tevens is het mogelijk selectief nummers of nummergroepen te blokkeren, zoals 0900/090X-nummers en internationale nummers. Daarnaast kan ook het ontvangen en versturen van SMS-berichten geblokkeerd worden. Klanten kunnen voor Telfort Business Exchange bij zowel Telfort als bij de dealers terecht.

Compleet dienstenaanbod voor de zakelijke markt Voor de grootzakelijke markt ontwikkelde Telfort al eerder de mobiele spraakdienst, Telfort Business Net. Telfort Business Net integreert alle mobiele en vaste telefoons in een virtueel privé netwerk, zodat binnen dit netwerk tegen een vast laag tarief gebeld kan worden. Ook dit groepsabonnement biedt klanten de mogelijkheid onderling zeer voordelig mobiel te bellen. Naast mobiele spraakdiensten levert Telfort bovendien de mobiele datadienst, Telfort Mobile Office. Via het GPRS-netwerk krijgen medewerkers met behulp van een laptop of palmtop continu mobiele toegang tot het bedrijfsnetwerk. Telfort Mobile Office is zowel via dealers als rechtstreeks via Telfort verkrijgbaar, Telfort Business Net alleen via Telfort.

Aanvullende diensten
Aanvullend op bovenstaande abonnementen biedt Telfort voor de zakelijke markt de volgende diensten aan:

* Telfort Nota Monitor: mogelijkheid tot het analyseren van het belgedrag vanindividuele medewerkers of gebruikersgroepen
* Telfort Voice Mail Plus: faxen en gesproken boodschappen op de mobiele telefoon ontvangen, opslaan en doorsturen naar de dichtstbijzijnde fax

* Telfort EuroOne Rate: bellen en gebeld worden vanuit de aangesloten Europese landen, tegen een vast tarief
* Telfort SMS Infotekst: actuele info op de mobiele telefoon ontvangen over zaken zoals bijvoorbeeld files en het weer Door de abonnementen en diensten op verschillende manieren met elkaar te combineren, heeft Telfort voor elke zakelijke klant een oplossing op maat.

Over Telfort
Telfort helpt consumenten en zakelijke klanten bij het vinden van hun weg in de vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie en mobiele datacommunicatie. Daarvoor maakt Telfort gebruik van de nieuwste technologieën. Zo introduceerde Telfort in 2000 als eerste operator GPRS in Nederland. In de nabije toekomst zal hier ook UMTS bijkomen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door meer dan 1100 enthousiaste medewerkers, die elk voor zich verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het aanbod aan klanten. Telfort is 100 procent dochter van British Telecommunications plc.

2-8-01

Terug >>>

Adresgegevens Telfort

DISCLAIMER COPYRIGHT TELFORT B.V. 2000

Deel: ' Telfort introduceert Telfort Business Exchange voor MKB '
Lees ook