Telindus sluit overeenkomst met Tornado Development

Partnership versterkt aanbod in Unified Messaging-markt voor Netwerk Service Providers

Utrecht, 9 oktober 2001 Telindus Groep NV, Europees marktleider op het gebied van implementatie en onderhoud van data- en telecommunicatienetwerken, gaat nauw samenwerken met Tornado Development, leverancier van geavanceerde softwaretoepassingen voor Netwerk Service Providers. De beide bedrijven combineren hun krachten om Netwerk Service Providers een geïntegreerde oplossing te bieden voor Unified Messaging, Unified Communications en Multimedia Messaging. De gezamenlijke oplossing consolideert spraak, fax en e-mail binnen bestaande netwerkinfrastructuren van service providers. Deze oplossing is specifiek bedoeld voor zeer grote aantallen gebruikers.

Door deze overeenkomst vormt Tornado Developments enhanced services platform, Tornado Messenger, een belangrijke aanvulling op Telindus productaanbod voor Netwerk Service Providers in Europa. Tornado kan beschikken over Telindus internationale verkoopkanalen en de brede ervaring op het gebied van geïntegreerde communicatienetwerken. Deze nieuwe aanvulling op de bestaande diensten en ervaring van Telindus bevestigt de positie van het bedrijf als one-stop-solution partner voor de Europese Netwerk Service Providers.

Met Tornado Messenger kunnen service providers hun eindgebruikers voorzien van wereldwijde toegang tot al hun e-mail, voice mail, fax, pager en video messages, vanaf zowel vaste als mobiele telefoons, pc s, webbrowsers en personal digital assistants.

Tornado Development

Deel: ' Telindus sluit overeenkomst met Tornado Development '
Lees ook