Randstad Holding NV

Persbericht Randstad Holding nv
.
.
.
.
HR Amsterdam nr 33216172
randstad holding

Diemen, 7 juni 2002

Tempo-Team neemt JMW Horeca Uitzendbureau over

Randstad Holding nv maakt bekend dat haar werkmaatschappij Tempo-Team Group de intentie heeft JMW Horeca Uitzendbureau bv over te nemen. JMW is opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in hoogwaardige functies in de horeca-, catering- en evenementensector. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en telde eind 2001 tien vestigingen met in totaal 35 medewerkers. De omzet over 2001 bedroeg circa 6,5 miljoen.

Tempo-Team behoort tot de top drie in de Nederlandse markt. Naast een gespecialiseerde marktbenadering van de sectoren logistiek, financile dienstverlening, overheid en gezondheidszorg richt Tempo-Team zich op horeca/catering. Met de overname van JMW versterkt Tempo-Team haar positie op deze markt en is zij in staat een breder dienstenpakket in deze branche aan te bieden.

Randstad Holding nv is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van flexibel werk en human resources diensten, met groepsmaatschappijen in Europa en Noord-Amerika. De Randstad Groep is n van de grootste uitzendondernemingen in de wereld en is marktleider in Nederland, Belgi, Duitsland en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Randstad legt zich erop toe de vraag van individuele personen naar uitdagend en goed beloond werk op het juiste moment te koppelen aan de vraag van organisaties naar medewerkers van het juiste niveau en de juiste geschiktheid. De groep is actief onder de merknamen Randstad, Yacht , Capac Inhouse Services, Tempo-Team en Otter-Westelaken. Het aandeel Randstad Holding nv (Reuters: RAND.AS) is genoteerd op de Euronext Amsterdam, waar ook opties op de aandelen Randstad Holding worden verhandeld.

Voor meerinformatie over Randstad Holding: https://www.randstadholding.com/ en/of mail naar corporate_communications@randstadholding.com .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Maarten den Ottolander
Telefoon: 020 569 5623

Deel: ' Tempo-Team neemt JMW Horeca Uitzendbureau over '
Lees ook