Ingezonden persbericht

Overzichtstentoonstelling 150jr Studebaker en 103jr Packard

BERGEIJK, 29-10-2001 -- Automusa Bergeijk - Met veel enthousiasme meld de Studebaker-Packard Club Nederland in samenwerking met het Automusa Bergeijk de tentoonstelling 150 jaar Studebaker en 103 jaar Packard aan. Gedurende twee weken worden hoogtepunten van het merk Studebaker & Packard tentoongesteld. Door middel van diverse thema eilanden kunt u kennis maken met de vele facetten van deze kleurrijke merken.

Dit evenement valt samen met de 3rd European Studebaker-Packard meet, waaronder een prachtige rit door de Kempen en de Peel met kleurrijke Studebakers en Packards. Voor de enthousiaste verzamelaar wordt op het terrein van Bergeijk ook een showdag gehouden met stands van diverse leveranciers van Studebaker & Packard onderdelen en andere merkgerelateerde artikelen.

Bent u een fan van Studebaker, Packard, Loewy of gewoon geintereseerd in mooie auto's, dan kunt u dit evenement niet missen.

Wist u dat, STP het huismerk van Studebaker was. Zij boden destijds ook al een reeks van toevoegingen die de levensduur van de Studebaker Motoren verlengden.

Wist u ook dat, in Belgie Studebakers geassembleerd werden? Men beweerd zelfs dat deze beter waren de Amerikaanse en het zijn dus ook geliefde exemplaren.

Wist u dat, Packard het H schakel patroon ontwikkelde, dat wij nu nog elke dag gebruiken?

Wist u dat een Packard automobiel de eerst snelheidsovertreder was en dat de eigenaar voor veertig mijl per uur zelfs gearresteerd werd!

Wilt u nog meer ontdekken kom dan langs van 15 mei tot 2 juni 2002 bij het Automusa in Bergeijk

Wilt u op een van onze thema eilanden staan of zelf een thema eiland inrichten neem dan contact op met Ramon Richie of Mischa Lemaire

Contactinformatie Voorzitter SPCN Mischa Lemaire 020-6400652

voorzitter@spcn.nl

Ramon Richie 035-6923681

pr@spcn.nl

Automusa Bergeijk www.automusa.nl

Studebaker-Packard Club Nederland www.spcn.nl

Deel: ' Tentoonstelling 150 jaar Studebaker en 103jaar Packard '
Lees ook