Ingezonden persbericht

Persbericht

tentoonstelling Glasrijk in het gemeentehuis Tubbergen

Na een enthousiast weekend, waarin tussen de dertig en veertigduizend belangstellenden de manifestatie GLASRIJK TUBBBERGEN bezochten, is er in het gemeenthuis van Tubbergen nog de glasexpositie met eigenwijze beelden in glas van eigentijdse internationale glaskunstenaars te zien.

De onderwaterwereld in glas vertaald, boten in brons en glas, glaspanelen met kimonofiguren in zilverfolie, wolken in glas en nog veel meer bijzondere objecten zijn dit weekend voor het laatst te bewonderen in de hal van het gemeentehuis. Galerie Mariska Dirkx uit Roermond bracht deze unieke collectie bijeen. Tijdens de openingstijden op zaterdag en zondagmiddag van 13 tot 17 uur is zij aanwezig om toelichting te geven op deze beelden in glas.

Tentoonstelling beelden in glas in gemeentehuis van Tubbergen laatste weekend
13 en 14 oktober van 13 tot 17 uur.

Werk te zien van de volgende kunstenaars:
Peter Bremers, Olivier Chabanis, Klaus Hilsbecher , Gabriela Küstner, Lia Koster, Uta Maimudar, Michele Pérozeni, Adriana Popescu, Addi Rijckaert, Brigitte Sillard, Jan Hein van Stiphout , Antoon van Wijk, Dick van Wijk, Gareth Noel Williams, Yoshi Yamauchi, Udo Zembok en Jorg Zimmermann.

Galerie Mariska Dirkx
Wilhelminasingel 67
Nl-6041 CH Roermond
The Netherlands
Phone/Fax: +31(0)475-317137
GSM: 06- 54927759
website: http://www.galeriemariskadirkx.nl email: galerie.dirkx@wxs.nl

Deel: ' Tentoonstelling Glasrijk in gemeentehuis Tubbergen '
Lees ook