Gemeente Rheden

logokl.gif (2191 bytes) Nieuws (25-03-2003)

Tentoonstelling: Het riool leeft

Vanaf zaterdag 29 maart tot en met vrijdag 04 april is de tentoonstelling "Het riool leeft" te zien in de gemeente Rheden. Deze tentoonstelling geeft informatie over de thema´s waterbeheer en riolering. Door de interactieve elementen van deze tentoonstelling is een bezoek hieraan bijzonder educatief en attractief. De tentoonstelling is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Rheden. Met name voor het jeugdige publiek is de tentoonstelling een leuke en leerzame ervaring.

Van 29 maart tot en met 01 april staat de tentoonstelling in Nieuw Schoonoord, Woon- en Zorgcentrum, Nieuw Schoonoord 1 in Velp. Op 03 en 04 april is de tentoonstelling te zien in Dieren, gebouw de Bundel (bibliotheek) , Ericaplein 5-7.
De openingstijden van deze gratis tentoonstelling zijn van 09.00 uur tot 17.00 uur en in Nieuw Schoonoord in Velp kunnen bezoekers nog tot 20.00 uur terecht.

De tentoonstelling vindt plaats in het kader van de gemeentelijke Watervisie. Deze gemeentelijke Watervisie heeft de gemeente Rheden samen met het waterschap Rijn en IJssel en het waterschap Veluwe ontwikkeld. In de Watervisie staan de maatregelen die zorgen voor een juist waterbeheer en een goed rioolsysteem voor de toekomst. Onderdeel van de gemeentelijke Watervisie is bijvoorbeeld het gemeentelijk Rioleringsplan (GRP).

hr.gif (893 bytes)

vorig.gif (1259 bytes) home.gif (1486 bytes)

Copyright: Gemeente Rheden

Deel: ' Tentoonstelling het riool leeft in Rheden '
Lees ook