Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Galerie Liesbeth Lips:

NORBERT PRANGENBERG - SCHILDERIJEN & TEKENINGEN

Galerie Liesbeth Lips in Rotterdam brengt van 23 februari tot en met 23 maart nieuw werk van de Duitse kunstenaar NORBERT PRANGENBERG. Sinds Prangenberg (1949) vertegenwoordigd was op de Documenta 7 (1982) in Kassel heeft Galerie Liesbeth Lips regelmatig in Nederland de nieuwe ontwikkelingen in zijn werk laten zien, voor het laatst in 1997. In de nieuwe tentoonstelling in de galerie worden tekeningen en een aantal van Prangenbergs zeer recent vervaardigde schilderijen geëxposeerd.

Norbert Prangenberg heeft een gevarieerd oeuvre, met schilderijen, tekeningen, etsen, lino- en houtsneden en grote keramische sculpturen. Zijn werk is de afgelopen jaren tentoongesteld in musea en galerieën in Duitsland en in onder andere New York, Londen, Parijs en Sydney. Prangenberg doceert keramiek aan de kunstacademie van München.

NOOT VOOR DE REDACTIE:
U bent van harte welkom bij de opening op zondag 23 februari in de galerie, of op een ander tijdstip. Nadere informatie kunt u krijgen bij Galerie Liesbeth Lips Rochussenstraat 81A
3015 EE Rotterdam
telefoon 010 4360015 of 070 3553771 (pr).
E-mail: liesbethlips@wish.nl

Deel: ' Tentoonstelling Norbert Prangenberg in Rotterdam '
Lees ook