Terreurdreiging leidt tot uitbreiding programma De Raat


ZOETERMEER, 20150129 -- De aanslagen in Parijs en de terreurdreiging in eigen land inspireerden De Raat Security Products uit Zoetermeer tot een uitbreiding van haar leveringsprogramma. De Raat Security Products BV is een samenwerking aangegaan met de Griekse fabrikant van kogelwerende veiligheidscabines en portiersloges KIBO. De Raat zal verkoop en distributie voor KIBO in de gehele Benelux gaan verzorgen.

De cabines zijn leverbaar in verschillende afmetingen en in twee veiligheidsniveaus voor 1 tot 12 personen. Ze zijn uitgerust met schietgaten voor zelfverdediging en binnen zijn er airconditioning/verwarming, een werkblad met stoel, intercom, noodverlichting, enz. En belangrijk: zowel de wanden als het glas houden kogels tegen. De cabine is ook niet verankerd in de grond en dat heeft een specifieke reden. Bij een eventuele bomaanslag kan ze even van de grond worden getild, wat de kans op overleven groter maakt.

Alle units zijn standaard uitgerust met o.a. airconditioning/verwarming, EHBO-set, brandblusser, werkblad, stoel, intercom, noodverlichting en koelkastje. Ook is iedere unit uitgerust met schietgaten ter zelfverdediging.

De KIBO cabines zijn reeds te vinden als portiersloge bij o.a. politiebureaus, ambassades, banken, ministeries, militaire objecten, luchtvaartmaatschappijen en multinationals. De grotere units zijn wereldwijd reeds in gebruik als commandopost bij militaire objecten en portiersloge bij grotere ambassades en andere objecten.


Deel: ' Terreurdreiging leidt tot uitbreiding programma De Raat '
Lees ook