Ingezonden persbericht

Gratis uitproberen Application Service Provision

Testsoftware van Netstore kan gratis worden gedownload

4 september 2001 - Netstore, één van de meest toonaangevende Application Service Providers ('ASP') in Europa, biedt nu alle geïnteresseerden en mogelijke nieuwe klanten de mogelijkheid haar services gratis uit te proberen. Iedere gebruiker die inlogt via de website van Netstore krijgt toegang en een eigen paswoord waarmee hij of zij gedurende twee weken gratis en zonder enige verplichting gebruik kan maken van de services van Netstore.

Deze aanbieding heeft in de eerste plaats betrekking op Microsoft Exchange 2000, waarmee vanaf iedere plaats toegang verkregen kan worden tot de e-mail omgeving. Ten tweede kunnen mogelijke nieuwe klanten ervaring opdoen met de voordelen en de probleemloze installatie van Netstore's eenvoudig te gebruiken On-line Backup service. Met behulp van deze back-up oplossing kunnen gebruikers al hun gegevens snel en veilig opslaan op de servers van Netstore. De gegevens kunnen vanaf dat moment eenvoudig worden beheerd en bijgewerkt. De back-up service biedt tevens de mogelijkheid van draadloze toegang. Via iRoam kan men vanaf iedere computer toegang krijgen tot de online back-up van Netstore, wat met name handig is voor professionele gebruikers die veel onderweg zijn.

"Onze ervaring met het testprogramma is tot dusverre erg bemoedigend geweest", aldus David Govan, European Development Manager van Netstore. "Aan de ene kant krijgen we zeer positieve feedback van onze testers, die bijzonder enthousiast zijn over de snelheid van installatie en het gebruiksgemak van het product. Aan de andere kant zijn de testers een vorm van reclame voor Netstore en maken ze onze naam bekend bij andere gebruikers."

Over Netstore
Netstore is opgericht in 1996; het bedrijf is één van de meest vooraanstaande Application Service Providers ('ASP') in Europa en biedt software aan als een dienst op basis van multi-tenancy (een centrale infrastructuur die wordt gedeeld door veel gebruikers bij veel klanten). Het bedrijf levert haar diensten via het Internet op basis van een toekenbare pay-per-seat. Netstore's ASP services bieden bedrijven de flexibiliteit om door middel van een abonnement gebruik te maken van alle software en support services die ze nodig hebben. Netstore is één van de eerste Microsoft Certified ASP Partners ter wereld en de enige Microsoft Gold Partner in Groot-Brittannië.
Netstore kan haar klanten momenteel volledig schaalbare, betrouwbare en beveiligde services leveren, waaronder Netstore On-line Backup, Netstore iRoam, Microsoft Exchange 2000 en draadloze toegang tot Exchange 2000 (MAX2000). Het bedrijf heeft momenteel meer dan 25.000 zakelijke gebruikers, waaronder Anheuser-Busch, Avon, Business Objects, Cisco Systems, Logica, NatWest Bank, NTL, BT en TeleWest. Het hoofdkantoor van Netstore is gevestigd in Bracknell, GB.
Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de Website van Netstore op http://www.netstore.net

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: AxiCom
Nienke Schipper
E-mail: nienke.schipper@axicom.com
Tel.: +31 (0) 70 312 0384

Deel: ' Testsoftware van Netstore kan gratis worden gedownload '
Lees ook