<<...>>
Keekaboo.com stelt Text 100 Public Relations aan
als public relations consultancy voor Nederland

Amsterdam, 14 maart 2000 - Keekaboo.com heeft Text 100 Public Relations aangesteld om zijn promotionele activiteiten in Nederland te voltooien vanaf maart 2000. Sinds april 1999 biedt Keekaboo.com als eerste Nederlands bedrijf een unieke site waar je échte ansichtkaarten via Internet, wereldwijd kunt versturen, overal ter wereld voor dezelfde prijs. Keekaboo.com onderscheidt hierbij drie soorten kaarten: Keekaboo Freecards, Special Design Keekaboos en Keekaboo Fundraisers.

Keekaboo.com is echter meer dan alleen het versturen van een leuke kaart. Het biedt bedrijven een compleet pakket van marketing tools, zoals mogelijkheden tot adverteren, 1-to-1 marketing en licentie- en affiliation programma's. Een 'Keekaboo' heeft namelijk de charme van een echte ansichtkaart verbonden met de snelheid van het Internet. Keekaboo is naast Nederland momenteel ook in het Verenigd Koninkrijk actief. Meer informatie over de Keekaboo services en onlinetransacties* kunt u vinden op: www.keekaboo.com

"Om snel internationaal te kunnen uitrollen en om onze concepten effectief te communiceren, hebben wij gekozen voor Text 100. Keekaboo heeft een partner gevonden die over grenzen heen mee kan denken", zegt Maurits Koster, COO Keekaboo.

"Wij zijn erg tevreden om onze expertise te kunnen verbreden met een klant als Keekaboo, Zij zijn voor vele .com bedrijven een voorbeeld van een succesformule en hebben na een succesvolle introductie op de nederlandse markt nog steeds een enorme internationale potentie. Voor de invulling en ondersteuning van die internationale ambitie moet Text 100 zorgdragen", zegt Jurn Hageman, Country Manager Text 100.

Text 100 Public Relations is een wereldwijde organisatie met momenteel meer dan 30 vestigingen wereldwijd. Text 100 is gespecialiseerd in public relations voor de ICT-markt. De vestiging in Amsterdam is 1 augustus 1995 opgericht en heeft op het moment 10 medewerkers en 14 accounts. Text 100 Public Relations BV is verantwoordelijk voor zowel corporate als product PR campagnes in Nederland en Belgie.


*Bij Keekaboo kun je veilig betalen via het betalingssysteem van OTS (www.onlinetransactions.com)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen
Text 100 Public Relations, Saskia Brandt
Tel: +31 (0)20 - 530 4336; E-mail: saskiab@text100.nl

Deel: ' Text 100 PR consultancy voor Keekaboo.com '
Lees ook