Ingezonden persbericht

The e-Marketing Experience in Media Plaza Utrecht

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan The e-Marketing Experience op maandag 17 juni aanstaande bij Media Plaza in Utrecht. Dit event wordt georganiseerd door Media Plaza i.s.m. NIMA@Business, de e-business werkgroep van het NIMA.

Wat kunt u verwachten tijdens dit event?
U speelt in een team mee in de e-marketing business simulatie, verdeeld over 2 rondes. Daarnaast hoort u 2 e-marketing praktijkverhalen, waaronder die van KLM, en presenteert NIPO Interactive de resultaten van een onlangs gehouden onderzoek over de reisbranche. Ook besteden we aandacht aan traditionele marketingmodellen in het e-tijdperk; hoe heeft de komst van e-business het marketingvak veranderd? Uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma, kunt u vinden op: http://premium.mediaplaza.nl/emarketing.

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse? Stuurt u mij dan even een mailtje met uw gegevens.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 2914111.

Ik hoop u op 17 juni as. om 9.30 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Drs. Esther Ronkes
Communicatie Coördinator Media Plaza
tel: +31 (0)30 291 41 22
fax: +31 (0)30 291 41 44
email: esther.ronkes@mediaplaza.nl
http://www.mediaplaza.nl

Media Plaza is "the e-business marketplace" van Nederland.

17 juni a.s.:
The e-Marketing Experience brengt de theorie tot leven! Meer informatie kunt u vinden op: http://premium.mediaplaza.nl/emarketing/

Zoekwoorden:

Deel: ' The e-Marketing Experience in Media Plaza Utrecht '
Lees ook