Ingezonden persbericht

Amsterdam, 1 juli 2002 - The Mediator Group uit Amsterdam heeft haar positie versterkt door opname van REvents in haar netwerk van bedrijven. REvents is organisator van zakelijke kennisevenementen in Nederland.

Met deze aanvulling op de huidige bedrijfsactiviteiten verstevigt The Mediator Group haar positie als full-service leverancier op het gebied van kennisoverdracht.

REvents, in januari opgericht door Arko van Brakel en Bas Hof, organiseert congressen, zakelijke bijeenkomsten & workshops voor het bedrijfsleven. Daarnaast organiseert REvents relatiemarketing evenementen. Volgens Bas Hof, directeur van REvents, is de aansluiting bij The Mediator Group een uitgelezen mogelijkheid om de klant in de toekomst nog beter te kunnen voorzien van een blended learning aanbod. Alle evenementen zijn namelijk gericht op kennisoverdracht op het gebied van on-line en off-line marketing en media. REvents heeft inmiddels events georganiseerd voor de BVA, InterimIC, Stichting Sterrekind en Emerce.

Volgens Joost Becking, directeur van The Mediator Group, past REvents naadloos binnen onze missie, namelijk het verhogen van rendement door kennisoverdracht. The Mediator Group bereikt dit door traditionele en nieuwe opleidingsvormen, workshops en events te combineren (Blended Learning). Daarnaast levert het bedrijf eigen software oplossingen op het gebied van effectief kennismanagement, E-learning, projectmanagement en contentmanagement.

Deel: ' The Mediator Group breidt haar activiteiten uit '
Lees ook