The Office Operators opent vestiging in Brussel


Nederlandse aanbieder van flexibele en innovatieve kantooroplossingen breidt uit in België

Schiphol / Brussel, 20120920 -- Na het realiseren van een netwerk van meer dan tien flexibele kantoren in Nederland zet The Office Operators een belangrijke stap in haar groeistrategie met de opening van een eerst buitenlandse locatie. De opening van Brussel Airport tekent de internationale groeiambities van de aanbieder van flexibele kantoorruimte die in 2011 haar eerste vestiging opende.

Na de opening van kantoren in onder meer Schiphol, Eindhoven, Hoofddorp (Transpolis), Arnhem, Zoetermeer, Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Amsterdam (Sloterdijk, Zuidas en Centrum/Vijzelstraat) is een Belgische vestiging volgens Sipke Feenstra, mede-oprichter en directeur van The Office Operators, een logische stap: ‘Ons innovatieve kantoorconcept is niet aan grenzen gebonden. Wij kijken naar de vraag en het economisch potentieel in een bepaalde regio en naar de beschikbaarheid van een geschikte locatie. In Brussel Airport konden wij ruimschoots aan beide voorwaarden voldoen.’

Hart van de regio

Nabij Brussel Airport ligt het in 2008 opgeleverde bedrijventerrein ‘Corporate Village’. Dit moderne complex bestaat uit een zestal torens, waarvan The Office Operators er een aan haar portfolio heeft kunnen toevoegen. In deze toren, de ‘Elsinore’, is er voor de gebruikers een breed scala aan flexibele kantooroplossingen en vergaderruimten beschikbaar. Daarnaast zijn ook hier dienstverlening en comfort optimaal, zodat de gebruikers zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Bereikbaarheid

Zoals elke vestiging van de The Office Operators is ook voor Brussels Airport een goede bereikbaarheid een voorwaarde. Door het uitstekende openbaar vervoer, de beschikbare shuttlebusjes, de ligging aan de autosnelweg en de directe connecties met het vliegveld wordt hier ruimschoots aan voldaan. Feenstra: ‘Brussel ligt in het hart van de regio en Brussel wordt alleen maar belangrijker voor het zakenleven. We denken hierop in te spelen door ons niet alleen op de locale en regionale markt te richten, maar ook nationale en internationale bedrijven en instellingen die veel in Brussel moeten zijn aan te spreken. Wij hopen met de vestiging Brussels Airport aan de vraag naar flexibele en innovatieve kantoorruimte die deze bedrijven hebben te kunnen voldoen.’

Over The Office Operators

The Office Operators weet hoe belangrijk flexibiliteit is. Daarom kunnen bedrijven en zzp-ers bij The Office Operators terecht voor slimme, flexibele en voordelige kantooroplossingen. Van simpele vierkante meters tot volledig ingerichte kantoorruimte, van state-of-the-art vergaderruimte tot een virtual office. Door de nadruk op kwaliteit en maatwerkoplossingen is The Office Operators in staat de beste kantoren op de mooiste locaties aan zich te binden. De mensen achter The Office Operators verenigen langdurige en hoogwaardige ervaring in flexibele kantooroplossingen.

Zie ook: www.theofficeoperators.nlNoot voor redacties:

Deel: ' The Office Operators opent vestiging in Brussel '
Lees ook