Ingezonden persbericht


Rotterdam, dinsdag 11 juni, 2002


Vandaag, dinsdag 11 juni 2002, opent het bedrijf TRC Development b.v. haar online shop op de website https://www.therealcockpit.com/shop. Vliegenthousiasten, vliegscholen, de vliegindustrie en particulieren kunnen de producten van The Real Cockpit kopen via deze internetsite. De producten zijn uit voorraad leverbaar.

De producten van The Real Cockpit doen qua realiteit niet onder voor de echte cockpitinstrumenten. Het eerste vliegtuig waarvan TRC Development replica instrumenten levert is de Cessna 172 Skyhawk. De instrumenten worden bestuurd door Microsoft Flight Simulator 2002 en de koppeling met de PC waar Microsoft Flightsimulator op draait wordt gerealiseerd middels een USB aansluiting. De servomotors, electronics en de speciaal ontworpen mechanische onderdelen zorgen ervoor dat ze net zo werken als de echte instrumenten. De installatie is "plug-and-play" zodat de gebruiker niet technisch hoeft te zijn om deze producten te gebruiken.

De productlijn van The Real Cockpit bestaat uit de VFR instrumenten, IFR instrumenten, kleine instrumenten, electronics, switches en panels om een 100% echte Cessna 172 cockpit te bouwen.
The Real Cockpit levert ook komplete trainers, zogenaamde ATD's (Aircraft Training Devices) zoals de Basic ATD en de Tabletop ATD.

TRC Development b.v. biedt aantrekkelijk geprijsde simulators, van desktop ATD's tot zeer professionele flightsimulators met bewegend platform en 180 graden visual.

Over The Real Cockpit
TRC Development b.v. richt zich op het ontwerpen en produceren van realistische vlieginstrumenten voor flightsimulator software zoals Microsoft Flight Simulator 2002. Daarnaast levert TRC Development ook complete vliegsimulatoren voor lichte vliegtuigen. Het bedrijf distribueert haar producten rechtstreeks aan de eindgebruiker via het internet maar ook via distributeurs en dealers gevestigd over de hele wereld. Meer informatie over The Real Cockpit is te vinden op: https://www.therealcockpit.com.

Noot aan de redactie:

Voor beeldmateriaal van The Real Cockpit kunt u terecht op https://www.therealcockpit.com/press/index.php?boxaction=press_images

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010-4390222 of via e-mail: mijke.niks@therealcockpit.com

TRC Development b.v.
The Real Cockpit
Postbus 12004
3004 GA ROTTERDAM AIRPORT
Tel. 010 439 02 00
Fax. 010 439 02 10

Deel: ' The Real Cockpit opent online shop voor fligtsim fans '
Lees ook