The Talent Factory biedt Telemarketing conform de Wft


ROTTERDAM, 20090610 -- Facilitaire contact centerbedrijven moeten niet alleen in het kader van de nieuwe Telecomwet hun processen scherp op orde hebben om altijd te kunnen voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving. Om financile diensten te kunnen bieden moet men ook beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financile Markten (AFM). TTF en financieel dienstverlener Novins zijn een unieke samenwerking aangegaan waarbij in een aparte business unit van TTF personeel specifiek wordt opgeleid en processen dusdanig zijn ingericht, dat deze geheel voldoen aan de vereisten van de Wet op het financieel toezicht (Wft).

Met een AFM-vergunning kan TTF nu ook outbound telemarketing als financile dienstverlening bieden. Een zeer interessante optie voor banken en verzekeraars die met steeds strengere wetgeving en regelgeving te maken hebben.

In het samenwerkingsverband biedt Novins de ondersteuning voor Wft-deskundigheid en de ontwikkeling en borging daarvan. Verder zet Novins haar expertise in op het gebied van financile marketing. TTF, dat recentelijk nog in de prijzen viel bij de Nationale Contact Center Awards, brengt uiteraard haar kennis en ervaring in op het gebied van effectief en succesvol in- en outbound klantcontact. TTF zal haar financieel klantcontact gaan aanbieden als `TTF Financial Services`.


Deel: ' The Talent Factory biedt Telemarketing conform de Wft '
Lees ook