Ingezonden persbericht

The Vitamin Store Amstelveen 2 jaar

AMSTELVEEN, 20020507 -- Op 18 mei 2002 bestaat Vitamin Store Amstelveen 2 jaar. Dit wordt gevierd met een aantal 'gezonde' acties in en om de winkel in het winkelcentrum Stadshart te Amstelveen. Deze dag zullen er 'gratis' vitaminesamples worden uitgedeeld en kunt u uw vetpercentage laten meten . In de 'Vitamine Quiz' kunt u uw kennis over gezondheid en vitamines testen. De hoofdprijs bestaat uit een geheel verzorgd dagarrangement voor 2 personen in het ontspanningscentrum 'Sanadome' in Nijmegen.

De winkel is na een kleine verbouwing met een vernieuwde 'look' een bredere weg ingeslagen. Gezondheid als 'life style' is het nieuwe motto van The Vitamin Store. In het magazine 'For Your Health Only', een uitgave van The Vitamin Store, worden tal van gezondheidsonderwerpen besproken. Naast de bekende voedingssupplementen als: Solgar, Orthica, Esssential Organics en Source Naturals, worden in de vernieuwde winkel nu ook gezondheidsbevorderende producten als waterfilters verkocht. Ook preventieve producten als zelftesters voor cholesterol en bloedsuiker zijn nieuw in het assortiment.

Het deskundig personeel zal u uitgebreid te woord staan over deze en tal van andere zaken met betrekking tot uw gezondheid. Wij zien u graag op zaterdag 18 mei a.s. bij The Vitamin Store, winkelcentrum Stadshart, Rembrandthof 52, t.o. Albert Heijn te Amstelveen. Kijk ook op www.vitaminstore.nl.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Voor meer informatie:

Tel. 023-5343545
e-mail: koert@innovital.nl

Met vriendelijke groet,

Koert Otten, Innovital/ Vitamin Store

Deel: ' The Vitamin Store Amstelveen bestaat twee jaar '
Lees ook