Gemeente Ede

Woensdag 26 maart
Theater Suer speelt Boze Bomen tijdens de Boomfeestdag

Het gemeentelijk milieu-infocentrum van het Proosdijerveld heeft ter gelegenheid van de jaarlijkse Nationale Boomfeestdag Theater Suer uitgenodigd. Theater Suer speelt het toneelstuk Boze Bomen. Het toneelstuk staat in het teken van het thema van dit jaar: Bomen in de Kunst. Op deze dag staan bomen in de woonomgeving centraal.

Toneelstuk
Het toneelstuk gaat over wortels, ontworteld zijn en je wortels zoeken. Het gaat niet goed met het bos. Iemand heeft een gevaarlijke stof in de bomen gespoten en dat voelt erg vervelend. Een oplossing is niet zo snel voor handen en natuurlijk weet iedereen het beter. De ene oplossing is de andere niet. En de bomen worden steeds bozer. Hoe loopt het af?
Het stuk is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (onder begeleiding) en duurt ongeveer 50 minuten. In dit speelse en humoristische stuk kunnen de kinderen reageren op dat wat er op het toneel gebeurt.

Waar
De opvoering van het stuk is op het terrein van het Proosdijerveld, aan het einde van de Floreslaan in Ede. De voorstelling begint op 26 maart aanstaande om 14.00 uur en de toegang is gratis. Bezoekers kunnen zich van tevoren opgeven door te bellen met het milieu-infocentrum van het Proosdijerveld, telefoon (0318) 62 02 31.

Deel: ' Theater Suer speelt Boze Bomen tijdens Boomfeestdag Ede '
Lees ook