Ingezonden persbericht


Op de Geest speelt vrijdag 14 mei in het Steigertheater om 20:30 uur een theatersportwedstrijd tegen zichzelf. Voor u de kans om bijna alle acteurs van Op de Geest in een wedstrijd aan het werk te zien. Het is bekend dat deze voorstelling in het verleden tot een van de mooiste van het jaar kon uitgroeien. Alle spelers zijn tot op het bot gemotiveerd om het summum van hun improvistatie-kwaliteiten te tonen. Wat is er mooier dan je eigen team te verslaan met je eigen team?

Wat is theatersport?

Twee teams van elk vier spelers dagen elkaar uit tot het improviseren van korte scènes. Het publiek draagt suggesties aan, de spelers gaan spelen. Deskundige rechters voorzien de afgeleverde scènes van een rapportcijfer, vaak in samenwerking met het publiek. Het team met de meeste punten is de winnaar. Natuurlijk is de hele voorstelling geïmproviseerd, en dus nooit eerder vertoond, en dus altijd vers.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kun je reserveren bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 euro.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Theatersportwedstrijd Op de Geest in het Steigertheater te Nijmegen '
Lees ook