X-Engine: "TFS Engine Release 3.12 Build 154e"

Date: 02/05/1999 01:37 pm (Friday) : Mieke Ham

DE VAK REIST OM DE WERELD
spectaculaire theatervoorstelling in de Vrije Akademie

Op 19, 20 en 21 februari 1999 vindt het unieke theaterspektakel *Reis om de wereld* plaats in het hoofdgebouw van de Vrije Akademie aan de Westvest 9 in Delft.
De voorstellingen beginnen op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 15.30 uur. Kaarten kosten ƒ 15,-- en zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Vrije Akademie van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot
22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

In *Reis om de wereld* wordt de bezoeker op theatrale wijze geconfronteerd met het ontstaan van de aarde en het opsplitsen van de continenten. Het publiek krijgt een impressie hoe verschillend de mensheid zich in de diverse culturen over de wereld heeft ontwikkeld. In een drie uur durende reis wordt de bezoeker reiziger en als zodanig meegevoerd door het hele gebouw van de Vrije Akademie. Gebruik makend van muziek, dans, beeldende kunst, theater en literatuur geven
100 cursisten van alle afdelingen van de Vrije Akademie acte de présence in deze bijzondere happening. roepen, Salsagroepen, Flamenco-dansers, zangers, gitaarensembles, panfluiters, de Big Band, tap- en jazzdansers, theaterleerlingen geven onder leiding van Ann Meyer (regie), Janny Burger (muzikale leiding) en Nathalie Jost s) vorm aan de reis. Veel docenten hebben hun medewerking aan deze bijzondere happening verleend. Het karakteristieke gebouw is het decor voor deze wereldreis die zijn weerga niet kent.

De Vrije Akademie heeft tijdens dit project samengewerkt met de Delftse Komedie, Kerade, Grand Café Verderop en plantencentrum Xotus.

Deze voorstelling vloeit voort uit het inhoudelijke en succesvolle beleid van de Vrije Akademie. Uitvoering geven aan de unieke mogelijkheden die de VAK biedt voor Delftse burgers, te weten: samenspel, optredens en multidisciplinaire activiteiten.

Deel: ' Theatervoorstelling 'Reis om de wereld' in Delft '
Lees ook