Gemeente Den Helder

persbericht internat. jaar vrijwilligers

datum: 26 september 2001

In het kader van het Internationaal Jaar van de Vrijwilligers organiseert het Lokaal comité vrijwilligerswerk een aantal themabijeenkomsten voor Helderse vrijwilligers:

Themabijeenkomst "Verzekeringen & Omgaan met de media" op dinsdag 2 oktober 2001 Themabijeenkomst "Geld zoeken loont" op 29 oktober 2001 Themabijeenkomst "Werving en behoud van vrijwilligers" op 14 november 2001.

De bijeenkomsten van 2 en 29 oktober vinden plaats vanaf 19.30 uur in `t Middenschip, Bernhardplein 76. De locatie voor de themabijeenkomst van 14 november is nog niet bekend. Voor Helderse vrijwilligers is deelname aan de themabijeenkomsten gratis.

Het Lokaal comité stelt tevens een bus met 50 zitplaatsen en 50 toegangskaarten beschikbaar voor de Kijk-, Doe-, Ideeënbeurs op zaterdag 3 november aanstaande in Het land van Ooit bij Drunen. Dit is een landelijke beurs voor activiteiten met jeugd en jongeren op het gebied van vrije tijd, sport, recreatie, onderwijs, kerk, jeugdzorg en sociaal-cultureel werk. Vrijwilligers die met jeugd en jongeren werken kunnen zich hiervoor aanmelden. Bij meer dan 50 aanmeldingen worden de kaarten verloot.

Geïnteresseerden voor zowel de bijeenkomsten als de Kijk-, Doe-, Ideeënbeurs kunnen zich opgeven bij de Vrijwilligerscentrale, bereikbaar op telefoonnummer 628384 of via de email: yvonnea350@zonnet.nl.

Laatst bijgewerkt: 27 september 2001

Deel: ' Themabijeenkomsten voor vrijwilligers Den Helder '
Lees ook