Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 28-02-2003

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 3 maart
Nederland 2 ­ 22.45 uur


Sportverslaggever theo reitsma en voetballers
in studio 2 nieuws & voetbal

Roderick Veelo ontvangt maandag 1 maart in STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL voetbalcommentator Theo Reitsma. De commentator van de NOS doet al sinds jaar en dag verslag van de grote voetbalwedstrijden op de Nederlandse tv. Wordt er ergens ter wereld een belangrijke voetbalfinale gespeeld, dan is het in negen van de tien gevallen Reitsma die het commentaar verzorgt. Roderick blikt samen met hem terug op een aantal onvergetelijke momenten uit zijn rijke carrière die begon in 1967. Recentelijk is Reitsma met de vut gegaan maar zal in de toekomst voor de NOS bij tijd en wijle op vertrouwde wijze voetbalwedstrijden van commentaar blijven voorzien.

Gerald Sibon en John de Jong van SC Heerenveen zijn te gast bij Jack van Gelder in STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL. De 28-jarige spits Sibon kwam in de winterstop over van het Engelse Sheffield Wednesday en start tot nu toe elke wedstrijd in de basis. Hij heeft inmiddels ook al twee competitietreffers gescoord voor zijn nieuwe club. Ook John de Jong werd tussentijds naar de selectie van Foppe de Haan gehaald. Zijn situatie bij PSV was redelijk uitzichtloos dus ging hij akkoord toen PSV hem kon verhuren aan SC Heerenveen.

In STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL tevens een portret van de Belg Rob Haemhouts, de negentienjarige middenvelder van NAC Breda die al vanaf zijn elfde bij NAC speelt.

Het panel bestaat deze week onder anderen uit Maarten van Rossem.

Deel: ' Theo Reitsma en voetballers in studio 2 nieuws & voetbal '
Lees ook