Ingezonden persbericht


ThinkQuest zoekt juryleden!

ThinkQuest, de wedstrijd waarbij teams van leerlingen en docenten educatieve websites maken die in het onderwijs gebruikt kunnen worden, is ook dit jaar weer een groot succes. Op dit moment zijn ruim 500 teams hard aan het werk om hun websites te bouwen. Begin september moeten alle websites ingeleverd zijn en zullen de inzendingen beoordeeld gaan worden. Voor de jurering van de inzendingen is ThinkQuest Nederland op zoek naar enthousiaste Internet-gebruikers die in september aan de hand van vaste jureringscriteria 4 a 5 websites willen beoordelen.

Het jureren kan gewoon vanaf je eigen (thuis)werkplek met Internet- aansluiting. Je zult er zo'n 3 a 4 uur voor uit moeten trekken. Na deze ronde van online jurering zal een vakjury die beste inzendingen nogmaals bekijken om te komen tot een eindoordeel. Tijdens de grote finale op 31 oktober worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. Als dank voor je medewerking krijg je een uitnodiging om de feestelijke finale bij te wonen.

Lijkt het je leuk om in september 4 a 5 website te beoordelen, dan kun je je vanaf dit moment tot eind augustus aanmelden als jurylid voor ThinkQuest door het formulier in te vullen op:

https://www.thinkquest.nl/inschrijven/jury.html

Na je aanmelding krijg je een bevestiging van ontvangst. Later deze zomer volgen nadere instructies. Vragen of opmerkingen kun je sturen aan: info@thinkquest.nl

Vast hartelijk bedankt voor je inzet!

Pien Voortman,
ThinkQuest Nederland,
info@thinkquest.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' ThinkQuest zoekt juryleden voor beoordeling educatieve sites '
Lees ook